Leírnátok mindent amit ma ettetek? Az utolsó nasiig ám!
6 kocka epres milka, ebédre spenótos tésztát sonkacsíkkal.
Ittam egy csomó teát, és vacsira tejbegrízt csináltam a gyerekeknek és nem tudtam ellenállni neki.
Nem szoktam így, általában reggelizünk, uzsonnázunk is rendesen de ma egész nap rohanásban voltam. Így alakult.
Haaat, rajtakaptal. :-)
R: natur aktivia, 1ek natur zabpehely, 30g-os pottyos turorudi
T: 1 alma
E: tokfozelek, sertesporkolt 1 tanyer
U: 2 narancs
V: fel 32cm-es kolbaszos pizza
Mast mar nem tervezek enni. Ez a pizza nem kellett volna, de hat kivantam. Nalam az a baj, hogy csak 6 hetes vagyok, de masodik hete szigoru fekvesre vagyok itelve verzes miatt. Es mar 2 het alatt rengeteget hiztam... :-( Talan egy het mulva mehetnek dolgozni, de nem fog semmi feljonni a seggemre... :-(((
Pékségből vettünk pizza szeletet,kenyérlángost,ezekből ettem,boltból vettünk sütni való kolbászt,abból is ettem másfél szálat mustárral magában,ittam tejet,kakaót,ettem még egy kis darab fánkot is,ettem egy fél kókusz rudat,3 szelet disznósajtot,ettem egy joghurtot.
És nem kizárt,hogy még ma enni fogok vagy 2 narancsot is. :)
31+2 hkm
Reggel: 1 croissant, 1 mexikói csavart
Ebéd: lencsegulyás, rakott krumpli, desszert 1 körte
Uzsi: egy körte
Vacsi lencsegulyás (ismét :) ) imádom
1 banán
Előreláthatólag lecsúszik még ma 1 habos puding és 2-3 kivi is :)
R: sonkás szendvics, paradicsom, paprika
T: banán, narancs
E: husileves, sok sok zöldséggel, ebből 3 tányérral elég is volt :) imádom!!
U: gyümölcs áradat: narancs, banán, kiwi, mandarin, csokika :)
V: csirkemell, rizzsel :)
És még este benyomok egy sütit is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!