Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Leírnátok mindent amit ma...

Leírnátok mindent amit ma ettetek? Az utolsó nasiig ám!

Figyelt kérdés
mindenkinek megy a zöld kéz !!! köszi előre is !!!
2013. márc. 7. 18:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

6 kocka epres milka, ebédre spenótos tésztát sonkacsíkkal.

Ittam egy csomó teát, és vacsira tejbegrízt csináltam a gyerekeknek és nem tudtam ellenállni neki.

Nem szoktam így, általában reggelizünk, uzsonnázunk is rendesen de ma egész nap rohanásban voltam. Így alakult.

2013. márc. 7. 18:38
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Haaat, rajtakaptal. :-)

R: natur aktivia, 1ek natur zabpehely, 30g-os pottyos turorudi

T: 1 alma

E: tokfozelek, sertesporkolt 1 tanyer

U: 2 narancs

V: fel 32cm-es kolbaszos pizza

Mast mar nem tervezek enni. Ez a pizza nem kellett volna, de hat kivantam. Nalam az a baj, hogy csak 6 hetes vagyok, de masodik hete szigoru fekvesre vagyok itelve verzes miatt. Es mar 2 het alatt rengeteget hiztam... :-( Talan egy het mulva mehetnek dolgozni, de nem fog semmi feljonni a seggemre... :-(((

2013. márc. 7. 18:40
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Pékségből vettünk pizza szeletet,kenyérlángost,ezekből ettem,boltból vettünk sütni való kolbászt,abból is ettem másfél szálat mustárral magában,ittam tejet,kakaót,ettem még egy kis darab fánkot is,ettem egy fél kókusz rudat,3 szelet disznósajtot,ettem egy joghurtot.

És nem kizárt,hogy még ma enni fogok vagy 2 narancsot is. :)

31+2 hkm

2013. márc. 7. 18:41
 4/27 anonim ***** válasza:
96%

Reggel: 1 croissant, 1 mexikói csavart

Ebéd: lencsegulyás, rakott krumpli, desszert 1 körte

Uzsi: egy körte

Vacsi lencsegulyás (ismét :) ) imádom

1 banán

Előreláthatólag lecsúszik még ma 1 habos puding és 2-3 kivi is :)

2013. márc. 7. 18:43
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Reggelire egy pohár joghurt egy teljes kiőrlésű kiflivel, tízórai egy pohár kakaó, ebéd egy kecskesajtos magos zsömle, aztán délután folyamatos evés, 1 banán, pár kocka csoki, körömvirág teát ittam egész nap cukor nélkül citromlével, 6 kis szem pogácsa, nővéremnél 1 szelet süti, 2 virsli, és ma még fogok enni almát. Ma nem voltam otthon egész nap, ezért sikerült ilyen szendvicses, boltos kajákat ennem. Ja és 2 kávé!!
2013. márc. 7. 18:43
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
28+3 hkm (4-es)
2013. márc. 7. 18:44
 7/27 anonim ***** válasza:
Kedves 4-es milyen az a lencsegulyás? Olyan jól hangzik!
2013. márc. 7. 18:45
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Reggelire két szelet fonott kalács, egy pohár tejjel. Ebédre carbonara spagetti (tegnapról maradt) egy tányér. Vacsira sült csirkecomb, ami egy tepsiben sült zöldségekkel. Nem ettem hozzá kenyeret, ezért két csirkecombot is bevágtam!!! Vedd figyelembe, hogy ezen kevés a hús, csak a csont miatt tűnik nagynak! :-) Tehát vacsira husi, és zöldség. És nagyon gondolkodom a kistányér tejbegrízen, kakaóval! Édesítővel, és zabkorpából természetesen. :-)
2013. márc. 7. 18:47
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

R: sonkás szendvics, paradicsom, paprika

T: banán, narancs

E: husileves, sok sok zöldséggel, ebből 3 tányérral elég is volt :) imádom!!

U: gyümölcs áradat: narancs, banán, kiwi, mandarin, csokika :)

V: csirkemell, rizzsel :)

És még este benyomok egy sütit is :)

2013. márc. 7. 18:50
 10/27 anonim ***** válasza:
Itt négyes, nem csak jól hangzik de finom is :D Én sem hallottam róla, amíg el nem kezdtünk a kolléganőkkel ezem a helyen ebédelni. Egyébként olyan mint a babgulyás, csak lencse van benne. Szerintem érdemes megpróbálni, ha a babgulyást szereted. Nekem annyira ízlik, hogy hoztam vacsira is egy adaggal. majd megpróbálom megfőzni egyszer (ha majd nagy leszek :D)
2013. márc. 7. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!