Vacsi : ami az ebéd volt, 1 comb, burgonya püré, barack kompót
2013. márc. 7. 19:29
17/27 anonim válasza:
Reggelire megettem 2 melegszendvicset,sok-sok zöldséggel,ez volt kilenckor,11-kor ettem egy epertorta szeletet,fél kettőkor ebédeltem,húslevest meg zöldborsó főzeléket rántott párizsival,4-kor mekis túrógombócot ettem,és most csinál a párom bolognait.Szóval tudok élni:DD Egyébként sokat mozgok,ezért nem híztam eddig olyan nagyon sokat,31 hetes vagyok és 6,5 kg-nál járok.
2013. márc. 7. 19:38
18/27 anonim válasza:
2 db babapiskóta, 2 nutellás zsömle, zöldborsó főzelék bundáskenyérrel. Ma még tervezek enni 2-3 virslit, almát és szerintem lesz még egy túrórudi is lecsúszik... :) Inni koffeinmentes gyümölcsteát ittam üresen.
2013. márc. 7. 19:45
19/27 Lues válasza:
1 kávé, 2 szelet tejfölös kenyér, 15 dkg fornettis sajtos pogácsa, fél csomag hagymás-tejfölös TUC keksz, fél szelet vajas kenyér sonkával, egy nagy adag gombapörkölt nokedlivel és most ettem meg 5 szem epret cukorral. Inni vizet iszok,munkahelyen 1,5 literes Szentkirályi epres limonádét ittam meg ma. De elképzelhető, hogy ma még pár szem Raffaellot megeszek. :) 16 hetes kismama vagyok, eddig 3 kg-nál járok.
2013. márc. 7. 20:06
20/27 Nitu26 válasza:
Reggelire:párizsis szendvics,multivitaminos üdítő
Ebédre: Tarhonyás husi+kis nasi utána,mert az kell:vaniliás fánk :)
Uzsi:2tányér tárkonyos raguleves
Vacsi:ami éppen úton van,hmmm egy jó kis pizza a drága urammal befelezve. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!