Mit éreztek amikor "keményedtek"? Mit jelent, ha én nem érzek ilyet?
Figyelt kérdés
Ne nézzetek bolondnak, de én még sose éreztem, hogy a hasam keményedett volna. 36 hetes vagyok, egy hete gyakran mensi szerű görcseim van a hasam aljában elég hosszan, de az orvosom azt mondta, ha a görcsölést nem kíséri keményedés, akkor ezek nem jóslók. Na, hát akkor mi ez?2009. szept. 29. 08:17
2/6 anonim válasza:
Nekem olyan volt a keményedés, mintha egyszer csak a hasam egy nagyon kemény labdává állt volna össze. Tehát beveszült az egész hasam. Nem fájt.
3/6 anonim válasza:
Kedves első, milyen kúltúrált vagy így kora reggel:)
Keményedés, amikor megfogod a pocid és kemény az egész a mensi szerű görcs közben...
4/6 anonim válasza:
igen, olyan lesz, mint egy labda, és én ilyenkor bent a hasamban úgy szoktam érezni, mintha egy öklömnyi ólomgolyó is lenne. Amikor keményedtem (mostanában szerencsére nem szoktam), akkor hirtelen zavarni kezdett a nadrágom dereka, akárhol is volt, de főleg a hasam alatt, ha hordtam. Én mindig onnan éreztem, hogy keményedik
23 hetes pocis
5/6 anonim válasza:
Nekem amikor keményedik olyan, mintha egy kőkemény labda lenne a hasamban és ha kicsit megnyomom, csak a bőröm puha, az egész hasam kemény. Nekem ez nem jár - jelenleg - semmi fájdalommal; bekeményedik, majd elmúlik.
6/6 anonim válasza:
Nekem is amikor bekeményedik, mintha valami kemény tárgy lenne, de igazán kemény és ha ilyenkor épp állnom kell vagy sétálni, akkor azt érzem, mintha valami rám csatolt nehéz, kemény táska lenne a hasam és húz lefele. de nem fáj, vízszintbe meg nem is kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!