A baba nyomná a hugyhólyagomat 22. hétben? Ti is igy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
Kiskoromtól nagyon felfázós vagyok,de ezt érzem,hogy nem az.Elég gyakran érzem mintha tele lenne a hugyhólyagom és kell is pisilni,de keveset....éjjelente is gyakran erre ébredek.Meg fog ez szünni,vagy tényleg csak rosszabb lesz már?2013. máj. 3. 19:14
1/3 anonim válasza:
Szia! Igen, elég valószínű, hogy a baba nyomja a hólyagot. A saját tapasztalataim alapján, ez a része rosszabbodni fog. Mivel nő még bőven a méhed és a baba is, így sokkal nagyobb súly fog a hólyagodra terhelődni, főleg akkor fogod ezt még jobban érzeni, ha már a baba meg fog fordulni és a feje lesz lent.
2/3 anonim válasza:
Én már a 10-12 héttől érzem. Most vagyok 28 hetes és most már ott tartok hogy 5-10 percenként mehetnék pisilni de már azt csinálom hogy előtte megnyomkodom a hólyagom hogy tényleg kell e vagy csak az érzés van bennem. Nálam a baba szinte mindig a hólyag körül volt és van is. :)
3/3 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Nálam kb. a 20. héten jelentkezett azzal, hogy rárúgott egy erőset a hólyagomra, és azt hittem a bolt közepén önt el a szégyen menten. Majd gyorsan elmúlt az érzés. Ha most, a 24. héten pisilnem kell, előszeretettel rugdal rá párat, csak a szeretet jegyében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!