Csak nekem nem mondják meg a baba súlyát?
Figyelt kérdés
Utoljára 4d-n mondták 27 hetesen, nőgyógyászom egyszer se mondta. Pedig kérdeztem. most vagyok 37 hetes, de fogalmam sincs mekkora a baba. Normális ez?2013. máj. 3. 14:56
1/8 anonim válasza:
Az orvosom soha nem mondott súlyt, nem tippelgetett, mindig csak annyit mondott nagy baba lesz. Igaza lett. A súlybecslések nagyon mellé tudnak lőni, nem sok értelmük van.
2/8 anonim válasza:
Én Sztk-ba járok, ott semmit nem mondanak, azért járok 4D-re.
3/8 Babeli Zurzavar válasza:
utolso! es szerinted a 4dn ha megmondjak a sulyat az erdemi informacio? nem hiszek benne, nagyon durva becsles...
nekem egyszer sem mondtak egyik varandossagom alatt sem.. de nem is hianyoltam. plusz egy adat amin idegelhetnem magam:-)
4/8 anonim válasza:
Nekem a 32. heti uh-n mondták, hogy kicsike, 1790 grammra saccolták. Jól meg is ijesztettek, ehhez képest 39+5-re született a fiam 3640 grammal.
Erősen becslések ezek a súlymérések, szonogáfusa válogatja, mekkorát tévednek. Ha durva eltérés lett volna nálad (akár + akár - ) biztosan szóltak volna.
5/8 anonim válasza:
39 hetes vagyok, egy hete voltam UH-n, és nem mondták a súlyát, csak, hogy minden rendben van. A nővérke annyit hozzá tett, hogy nagy lesz a baba. Az orvosom is mindig csak azt mondja, mivel a kislányom 4 kg-val született (bár mindig azt mondták, hogy kicsi - 47 cm miatt gondolom), hogy ez a pici is bőven lesz akkora. 20.héten becsültek 346g-ot, azóta semmi.
6/8 anonim válasza:
Ez kórház kérdése. Az első gyerkőcöm Pesten a SOTEI-en született, ott mindig automatikusan volt az uh.-on súlybecslés is. A második Debrecenben a klinikán) született. Itt soha nincs súlybecslés. Nem szoktak. Azt mondták, amikor meglepetten rákérdeztem, hogy nem biztos a becslés ezért inkább nem szoktak.Itt nem egyszerűen nem szokás. Úgy tűnik, intézménye válogatja...
7/8 anonim válasza:
Nekem sem mondták soha, hogy mekkora lehet a súlya, csak annyit, hogy korának megfelelő, szépen fejlődik.
Itthon az UH leleten lévő méretek alapján az internetes súlybecslőbe azért megnéztem kb. mekkora lehet.
8/8 anonim válasza:
Két éve beirogatták a súlyát is az uh.os papírra, a mostani babámnál semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!