Ez felfázás vagy csak a baba nyomja a húgyhólyagomat? 22 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Nagyon gyakran kell pisilni,de egyáltalán nem csíp.Viszont van amikor csak 1-2cseppet sikerül produkálni.2009. márc. 13. 11:51
1/2 anonim válasza:
Szia! Velem is volt ilyen , elmentem a háziorvosomhoz, aki vizeletminta vételre küldött. Ebből egyértelműen kiderül, hogy van-e gyulladás a szervezetedben vagy nincs. Amíg meglett az eredmény, nekem azt tanácsolta, hogy igyak sok citromos teát, ez segít a felfázásban. Végül kiderült, hogy nem voltam felfázva, de ezzel nagyon kell vigyázni. Szerintem mindenképpen menj el dokihoz és ha fel vagy fázva, ad majd gyógyszert.
Üdv 32 heteske
2/2 anonim válasza:
Voltam olyan szerencsétlen, hogy volt felfázásban részem. Hát azt az ellenségemnek sem kívánom.Szerintem ha csak sűrűn van ingered azt a baba okozza. Nekem amikor fel voltam fázva, szinta ordítani tudtam volna amikor wc- n voltam. Minden csepp fájt, de annyira, hogy potyogtak a könnyeim.Viszont ha bizonytalan vagy menj el a tanácsadóba ott a védőnő tud vizelet tesztet végezni ami kimutatja, hogy van e gyulladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!