Ha nyomok, mint székeléskor akkor megindulhat a szülés? Vagy mit csináljak hogy meginduljon? 40hkm.
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 09:48
1/10 anonim válasza:
Jesszum, ne már!
Anyuci, értem én, hogy már kint akarod tudni, de ne viccelj már!
Jön majd, ha itt az ideje. Várj.
Persze bevehetsz trükköket, mondjuk szexelj vagy igyál tonicot, de őszintén szólva, akkor fog kibújni, ha majd akar.
Erőltetni nem szabad! Ha erőlteted előbb lesz aranyered, minthogy kibújjon a baba...
2/10 anonim válasza:
Ez tényleg durván hangzik... Én is szeretném, ha már kinn lenne, de azért nem ilyen módszerekkel...
39hkm
3/10 anonim válasza:
Mondjuk várhatnál míg megindul és addig növeszthetnél agyat. Nem árt ha már gyereket sikerült csinálni.
4/10 anonim válasza:
ezt mondjuk én se értem, hogy lehet ilyen butuska egy gyereket vállaló nő, jesszusom, nehogy nyomjál már!! hova rohansz?:)
5/10 anonim válasza:
nyomni a kitolásnál kell, ott viszont toljad rendesen majd:-))))huh mik vannak....
6/10 anonim válasza:
Tudjátok ki tette fel ezt a kérdést 1-2 hónapja? Én emlékszem :D
8/10 anonim válasza:
Semmit ne csinálj! Édes istenem, ennyi ésszel szülővé válni...Nyomni fájáskor kell.
9/10 anonim válasza:
Igen, ő :D
Mindenesetre nem nyomj kedves kérdező, jönni fog magától!
10/10 anonim válasza:
Nyomhatsz de csak kaka fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!