Van itt olyan, vagy ismertek olyat, akinek inszeminációval ikrei lettek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 09:30
1/6 anonim válasza:
Az én barátnőm pl. 4-et ültettek be, 2 kisfiú lett belőle.
3. inszem volt.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de az inszemináció az nem beültetés.
2013. máj. 3. 13:26
3/6 anonim válasza:
szia, unokatesóméknál ikrek lettek, de sajna csak az egyik maradt meg. 9. héten elment az egyik. A dokim azt mondja mert én most vagyok túl az 1. inszemen /sikertelen :(/ ikrek csak abban az esetben lehetnek ennek következményeként, ha esetleg nem spontán ciklus van, gyógyszerekkel van stimulálva. És egyszerre több tüsző is domináns méretű. Akkor van rá esély!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is.
Nekünk már van egy inszeminációval fogant babánk és engem stimuláltak is. Amikor sikerült 3 érett petesejtem volt, de csak 1 babánk lett. Csak kíváncsi lennék, hogy mennyire gyakori, hogy több petesejt is megfogan, mert készülünk a következőre és újra fogok szurikat kapni.
2013. máj. 3. 14:16
5/6 anonim válasza:
Barátnőmnek első inszemmel lettek ikrei :)
6/6 anonim válasza:
Kolléganőmnek 3. inszem jött össze, ikerlányai lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!