Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18-19 hetesek hogy vagytok?...

18-19 hetesek hogy vagytok? Már érzitek a baba mozgását?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!18hetes vagyok,és pár napja éreztem elöször a kislányomat:)
2009. szept. 28. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:
19 hetes kismama vagyok es kb egy hete erzem a baba mozgasat. :) Ma is mar haromszor bejlenkezett finom kis bokdosesekkel. Akkor erzem a legjobban amikor kocsiban utazom, valamiert azt nem szereti, mindig megebred es megbokdosi a pocimat.
2009. szept. 28. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Mi is 19 hetesek vagyunk.Én már több mint két hete érzek ilyen apró pici pöcköléseket eddig csak reggel és este az ágyban hanyat fekve éreztem.De mostanára már nappal is többször és egyre erősebben.Kis ficánka a lányka:)
2009. szept. 28. 16:28
 4/4 A kérdező kommentje:
18.hete érzem, először finoman, csak belül. Tegnap először már a párom is érezte a kiscsajt!!! 22.hét km
2009. okt. 20. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!