Megnéznétek a képem? Jól látom, hogy leszállt a pocim?
Figyelt kérdés
A két kép között 3 nap telt el.
És úgy érzem, hogy nagyon nehéz lett a pocakom alja.
2013. máj. 3. 07:25
11/19 anonim válasza:
Az igen! És mit mondott, kb. mennyi időd van?
12/19 A kérdező kommentje:
sajnos nincs maszekom, így nem mondott semmit hiába kérdeztem, hogy mennyi lehet még hátra... :/
2013. máj. 7. 13:18
13/19 anonim válasza:
Hát akkor kitartás! Hamarosan biztosan megérkezik a picid! :)
14/19 A kérdező kommentje:
ma 35+4 hetesek vagyunk és reggel elbúcsúztunk a nyákdugótól.
Délelőtt 20-30 perces fájásaim voltak amik szerencsére elmúltak pár óra alatt. Derekam sokat fáj. A kisasszony csak fészkelődik, de még egyben vagyunk.
2013. máj. 15. 14:19
15/19 anonim válasza:
Még a nyákdugó sem jelent sokmindent,még maradjon egy picikét!!!Írj ha van valami!!!
16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást. :)
Mindenképpen írok majd, hogy hogy állunk, mert nagyon nem szeretem itt gyk-n az olyan kérdéseket amiknél a tapasztalatot utólag nem írják meg. Mert ugye az lenne gondolom az oldal lényege, hogy végül minden kérdést a kérdező megválaszol a tapasztalatával. :)
szép napot.
2013. máj. 16. 14:22
17/19 anonim válasza:
Teljesen egyetértek,csak sajnos itt is mint sok helyen a maguk bajával vannak elfoglalva az emberek és ha megkapták a választ akkor azzal már nem foglalkoznak hogy esetleg a másik tanuljon belőle.Minden jót Nektek,és várom hogy mi lesz :D Nekem már csak 2 hetem van bár se nyákdugó se jósló se semmi jel hogy ki akarna jönni a pocaklakóm :D
18/19 A kérdező kommentje:
Pont betoltottuk a 37 hetet szombaton.most Fel 2kor elment a magzatvizem.
2013. máj. 26. 04:14
19/19 anonim válasza:
15 ös vagyok!!akkor 4 nappal idősebb a picurod,mint az én drágám!!Hogy vagytok?Hogy ment a szülés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!