Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Femibion 400. Meddig érdemes...

Femibion 400. Meddig érdemes szedni?

Figyelt kérdés
Én már nem szedem naponta, még van másfél hónap szülésig. A védőnőm viszont javasolta a szoptatási időszakban is. Van jelentősége a baba fejlődése szempontjából, hogy meddig szedem? Úgy tudom az első hónapok fontosak ebből a szempontból, amíg még pocaklakó.
2009. szept. 28. 09:17
 1/3 anonim ***** válasza:
A szervi fejlődése szempontjából már nincs szerepe. De minden olyan vitamin és ásványi anyag gondosan össze van válogatva benne, ami a baba és a mama szervezetének fontos. Ha meg tudod oldani, inkább szedd, bár nem okozol vele problémát, ha abbahagyod. Ha drágállod, nyugodtan válts át olcsóbb terhesvitaminra.
2009. szept. 28. 09:23
 2/3 anonim ***** válasza:
A Gyöngy patikában most vettem egyébként akciósan, 4.500,- körül volt. Nekem azt mondta a védőnő, még csak 20 hetes múltam, hogy minden nap ne szedjem. Más is heti 2-3 szemet szed. Én nagyon nem vagyok kívánós, alig eszem gyümölcsöt és inkább szedem. És ehhez van ugye a DHA kapszula, ami a szellemi fejlődést segíti elő. Szerintem szedjed szülés után is.
2009. szept. 28. 12:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Én most 36+2 hetes vagyok és én is ezt szedem. A szülésig mindenképpen javasolja az orvos a szedését, de ajánlják utána is szoptatás alatt, hogy az anyuka szervezete utána is hozzájusson a megfelelő vitaminokhoz.
2009. szept. 28. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!