22 hetes kismama vagyok, és az a problémánk a párommal, hogy egyszerűen nem tudunk együtt lenni, mert nem nedvesedek rendesen. Mit tegyünk? Ez a terhességtől van? El fog múlni?
Már azt hidtem hogy csak én küszködök ezzel a problémával,nekünk sem megy a sex.
Lelikleg kivánom a párom, csak sajnos a testem nem akar engedelneskedni.Én sem nedvesedek be, megoldjuk másképp, tudom hogy a páromat ez nagyon zavarja, egy kicsit feszült is a hangulat, de megérti és megoldjuk másképp.
Az első 3 hónapban gondolni sem tudtam a sexre, most lenne kdvem hozzá, de sajnos nem megy . 26 hetes kismami
Hát, sok sorstásam van akkor nekem is. Én a 25 hetes vagyok, és nekem sem megy. Volt pár alkalom, amikor még másnap is fájt a hasam az együttlét után, és ez tart vissza. Nagyon sajnálom a páromat, de meg tudjuk oldani máshogy.
A lényeg az, hogy tudjátok megbeszélni a problémát, és mindkettőtök számára jó megoldást találni rá! Ha ez sikerül, akkor túl tudjátok vészelni ezt a "kevéske" időt. :)
Boldog babavárást!
Nyugi, nemsokára megszülsz, addig meg bírja már ki...
Szerintem, ha te is akarod, akkor azért próbáljátok ki a síkosítót, nem az ördögtől van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!