8 hetes várandós vagyok, és szombat este összepréseltem a hasam. Elvesztettem a babámat?
Azonnal menj orvoshoz!!!
Bármilyen jellegű vérzés baj lehet! Te tényleg mire vártál?!
Irany a doki!!!Az elso ugyelet is megteszi!Ha verzel az mar nem jo,mar akkoer el kellett volna menjel.Remeljuk nincs baj.
Szoritok neked!
Minden olyan esetben, amikor valami nem stimmel, főleg, ha vérzel kérhetsz sürgősségi vizsgálatot. Ha azt mondják, hogy csak a jövő héten van időpont, akkor irány egy másik doki addig, amíg valaki legkésőbb másnapra nem tud vállalni. Ez nem játék, hanem egy baba, harcolnod kell érte, ha a néha roppant kedves eü-s dolgozókat nem érdekli. Remélem nem lett semmi baja, de innentől kezdve nagyon vigyázz rá.
Én világ életemben felhúzott lábakkal aludtam, de rendesen, a mellemig felhúzva. Mióta terhes vagyok viszont alapból nem tudok így feküdni, még derékszögig sem tudom a lábaim felhúzni, mert zavar rögtön.
Próbálj te is kerülni minden olyan testhelyzetet, ami a hasadat összenyomja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!