Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatt verszegenyseg?

Terhesseg alatt verszegenyseg?

Figyelt kérdés
Egy honapja derult ki, h terhes vagyok, most 28 hetes vagyok, a vervetel kimutatta, h verszegeny vagyok, holnap viszem a leleteket az orvoshoz, a vedono mondta, h kapok ra gyogyszert, mert koraszuleshez vezet, es a baba is verszegeny lesz, es a szules utan hosszabb a felepules. Esetleg tudtok irni szemelyes tapasztalatot, mar mindent elolvastam.

2013. máj. 1. 20:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Èn is vérszegény vagyok/voltam, hiàba szedek vasat
2013. máj. 1. 22:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia! Én a terhesség alatt is vérszegény voltam. Transfúziós előjegyzésre vettek szülés előtt, kellett volna, de én nem kértem vért. Nagyon, nagyon rosszul voltam még 2 hónapig szülés után (szinte a picit is alig tudtam ellátni, tejem sem volt). Szülés után kb. 3 hónapig kaptam vas tartalmú injectiot. Terhesség alatt és szülés után is napi 2 erős vastartalmú gyógyszert szedtem C vitaminnal, de ezek szerint nem sokat segített. A vasraktárakat kb. fél év alatt lehet megtölteni. Segíthet még a cékla, máj (terhesség alatt nem szabad) és egyéb vastartalmú kaják, de az injekciót nem tudja semmi űberelni, pedig én amellett is igen rosszul voltam.

Sajnos a vértranszfúziónak is vannak mellékhatásai, ezért nem kértem.

Jó babavárást!

2013. máj. 2. 07:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Mekkora a Hgb-d?
2013. máj. 2. 07:59
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem errol meg nincs tapasztalatom. Viszont kivancsi vagyok, kerdezoskodhetek? Szoval a vervetelbol derult ki? Amugy terveztetek babat? Mit ereztel, amikor megtudtad? Parod mit szolt? Gondolom a csalad is meglepodott... Ha nincs kedved, ne valaszolj...

12-es! Milyen mellekhatasai vannak a transzfuzionak?

2013. máj. 2. 08:39
 15/19 anonim ***** válasza:
szia.voltál a dokinál? kell a szuri?vagy "csak" tablettát kell szedned?remélem minden oké és megnyugtattak :)
2013. máj. 2. 13:03
 16/19 A kérdező kommentje:

Szia, igen voltam, csak gyógyszert írt fel, mondtam neki, h bármit megeszek, csak ne kelljen szurit kapnom, egyenlőre elég, egy hónap múlva megyek vérvételre, utána majd kiderül mennyit segített a gyógyszer. A baba is már megfordult a jó irányba. Annyit mondott, h egyedül hosszabb útra ne menjek, és mindig legyen nálam kávé. :)

Utolsó előtti: nem tervezett volt, nagyon sokkolt mikor megtudtam, sírtam. De mindenki támogat, igen a vérvételből derült ki.

2013. máj. 2. 17:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Kitartas! Minden rendben lesz! Biztos imadni fogod a picit, nemsokara el sem tudod kepzelni az eletedet nelkule... A tole kapott szeretet pedig erot ad majd, hogy megvalositsd az almaidat!! ;-)
2013. máj. 2. 17:23
 18/19 anonim ***** válasza:

jaj,de jó!na nagyon örülök,hogy minden rendben van! jól beugratott a védőnő :(

vigyázz magatokra! :)

2013. máj. 2. 18:52
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát beugratott :D Vigyázok persze, köszi, szép napot! :)
2013. máj. 2. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!