Hogyan értessem meg a férjem 18 éves unokatesójával, h a vérszegénység nem játék a terhesség alatt?
Kérdezd meg tőle, hogy szülés után látni akarja e még a babáját vagy jobb hogy elvérzik. A vérszegénység ugyanis azért veszélyes mert elvérezhet szüléskor az ember.
Hogy lehet valaki ilyen felelőtlen?
Sajna ezt látta az anyjától...... :( Nem akarom én elrángatni, mert azért nem fogok megint úgymond elsz...ni egy v több napot h megint ne hallgasson rám. Amúgy ez már a 3. babája lenne, csak az elsőnél még 'csak' 15 éves volt és akkor még az anyja elvitte őt a kórházba, h elvegyék a babát. A másodiknál már leszarta. A harmadikról én tudtam meg legelőször h úgy tűnik terhes. Kérdezte mit csináljon, nem akarta megtartani, addig húzta a dokit, míg késő lett, aztán kitalálták h örökbe adják....most épp ott tartanak h mégis ők nevelik fel, ahogy sikerül.
Tulajdonképp nem is értem magam h ezek után miért próbálok neki segíteni (beajánlottam az én szülésznőmnél, h ne 120.000.-et fizessenek, nem volt jó, vettünk 200db pelust, cumikat, popsitörlőt, azt se mondták h fapapucs.)talán túl jó szívű vagyok. Féltem azt a kis 'majmot', mert annyira nyámnyila egy gyerek....mert sztem még gyerek, hiába mondja h ő már felnőtt nő, így 19 évesen.
De ez jól hangzik h keressek vmit a témáról. Átküldöm neki hátha felfogja végre a dolgokat.
Köszi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!