Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatt verszegenyseg?

Terhesseg alatt verszegenyseg?

Figyelt kérdés
Egy honapja derult ki, h terhes vagyok, most 28 hetes vagyok, a vervetel kimutatta, h verszegeny vagyok, holnap viszem a leleteket az orvoshoz, a vedono mondta, h kapok ra gyogyszert, mert koraszuleshez vezet, es a baba is verszegeny lesz, es a szules utan hosszabb a felepules. Esetleg tudtok irni szemelyes tapasztalatot, mar mindent elolvastam.

2013. máj. 1. 20:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

bocsi hogy vissza kérdezek,de egy hónapja derűlt ki a terhességed és már 28 hetes vagy?nem volt menzesz kimaradás vagy bármi amiből gyanítottad volna hamarabb hogy terhes vagy?bocsi hogy így érdeklődök de még nem találkoztam ilyesmivel.

ha szeded a vasat akkor semmi gond nem lesz.

2013. máj. 1. 20:36
 2/19 anonim ***** válasza:
tényleg ne érts félre,nem kötekedni akarok,csak még nem volt ilyesmi a környezetemben és tényleg kíváncsi vagyok :) na meg tudatlan :)
2013. máj. 1. 20:43
 3/19 anonim ***** válasza:
a terhesség alatti vérszegénység nem ritka. számos vaskészítmény van, a többsége vényköteles, a doki felír majd vmilyet, amit onnantól kezdve rendszeresen szedned kell. nekem napi egyet kellett, de utána se lett jobb a vérképem, azóta kettőt szedek. ennyi a személyes tapasztalat, azért nem eszik olyan forrón a kását, látod, nálad sem indult meg a szülés, pedig valószínűleg végig vérszegény voltál. de természetesen mindenképp szedni kell, mert mindkettőtöknek árt, ha kiürül a szervezetedből
2013. máj. 1. 20:48
 4/19 A kérdező kommentje:
Ugyan ugy megvolt, elolvastam az osszes cikket, ott irtak, h ez nem igazi menstruacio es sokkal kevesebb,mint aminek kell lennie, de nekem nem volt ilyesmi sem, a hasam se nott, csak utana kezdtem kerekedni, de mostis eleg kicsi, 59 kilo vagyok, 54 voltam, mocorogni csak 2 hete kezdett el, most mar eleg nagyokat is tud. A vedono szerint, a babak is "meglapulnak" ilyenkor, es tenyleg igy volt utana kezdodott minden. Szerencsere egeszseges, minden rendben van, csak ez a vashiany, tavaly meg nem voltam az, es remelem holnap az orvos megnyugtat, a vedono mar injekciorol beszelt..:-D remelem eleg lesz a gyogyszer.
2013. máj. 1. 20:59
 5/19 A kérdező kommentje:

Ez mondjuk igaz, biztos nem egy honapja vagyok verszegeny, olvastam egy csomo cikket, h valaki a 30-35. heten megszult ez miatt, remelem nem keso elkezdeni szedni.

Bocsi csak ujra regisztraltam es nem tudok irni, csak 5 percenkent es mashova is irtam, es telorol irok, ma volt az elso rosszulletem, majd nem elajultam nagyom durva volt :( inkabb ki sem kelek az agybol. Koszi a valaszokat :)

2013. máj. 1. 21:17
 6/19 anonim ***** válasza:

köszi,hogy megosztottad velem a történeted! :) számomra érdekes volt :)

injekció??kicsit nem szaladt el vele a ló? szerintem előbb tablettával kezdik és ha nem elég akkor emelik az adagot. vagy annyira nagy a vashiányod?mindegy is.majd az orvos mondja meg a tutit,de szerintem nem lesz ott szuri :)

gratulálok a babádhoz,jó egészséget kívánok nektek és könnyű szülést :)

2013. máj. 1. 21:18
 7/19 anonim ***** válasza:
húú most olvasom amit másodjára írtál a rosszullétről. szegény.az viszont lehet,hogy a vashiány miatt volt erősebb rosszúlléted,mert ugye egy nem terhes vérszegény ember is gyengább mint egy nem vérszegény
2013. máj. 1. 21:21
 8/19 A kérdező kommentje:
Igen, anyunak is mondtam, mi tortent, o is azt mondta a vashiany miatt, nagyon nagy szerencsem volt igy is, mert pont nem en vezettem, ulve lettem rosszul, lehuzott ablakok, nem kaptam levegot, nem hallottam es mar csak a napnak a fenyet lattam kis buborekokban, es vert s viz, mikor megalltunk akkor lettem jobban, kiszalltam a kocsibol majd nem hanytam, de az bent maradt, es allva lettem jobban. Ameddig nem tudtam, h vashianyos vagyok es rosszul lehetek, addig nem volt semmi bajom.
2013. máj. 1. 21:46
 9/19 anonim ***** válasza:
hú hát ez kemény :( tényleg nagy szerencsétek volt.akkor most egy darabig ne vezess jó?! (bár tudom magadtól is tudod ezt :) )mikor kell vissza menned az eredménnyel az orvoshoz? nem lehet megsürgetni egy kicsit emiatt a rosszul lét miatt? nekem is volt a terhességem alatt egyszer egy ájulás közeli állapotom,de nem olyan súlyos mint neked.
2013. máj. 1. 21:54
 10/19 A kérdező kommentje:
Holnap reggel megyek hozzá, neeem, nem vezetek, ez egy jelzés volt, még gyalogolni sem fogok egyedül. Majd meg írom mit mondott, remélem megnyugtat :)
2013. máj. 1. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!