Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most mit tegyek? Menjen vagy...

Most mit tegyek? Menjen vagy maradjon a kutya?

Figyelt kérdés
Sokáig szerettünk volna a férjemmel, de nem jött össze a terhesség.(2 év)Erre vettünk egy kiskutyát.Azért vettük, mert szerettünk volna legalább két gyereket meg legalább 2 kutyát.De előbb a gyerek lett volna jó ha előbb ő jön.Nah szóval megvettük a kiskutyát aki 3 hónapos és szobakutya.Erre egy hónapra rá terhes lettem.Most ő még nem szobatiszta tehát mindig kakit meg pisit takarítgatok utána.Lehet ez ártalmas a terhességemre?Az, hogy eggyütt élünk egy lakásban a kuytával,stb.,stb..Van valaki aki szintén lakásban tart kutyát, kutyákat, és úgy hordott ki terhességet?Mitől kell tartani ilyenkor?
2013. máj. 1. 19:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ha a 2. válaszoló vagy, akkor szerintem nem azért lettél lepontozva (bár én pont nem pontoztam), mert "fáj az igazság", hanem mert finoman szólva is butaságot írtál. Vigyázz, ne nyúlj hozzá semmihez (lépcsőkorlát, kilincs stb.) sem terhesen sem máshogy, mert még elkapsz valamit. 13. válaszoló
2013. máj. 3. 07:01
 22/28 anonim ***** válasza:
14 es válaszoló voltam.
2013. máj. 3. 12:09
 23/28 anonim ***** válasza:
14-es: szerintem azért lettél lepontozva, mert amit problémának írtál megoldható. A lány kutya ivartalanítás után már nem vérzik, a fiú kutyát meg megfelelő neveléssel le lehet szoktatni a jelölgetésről. Én még nem is hallottam soha olyanról, hogy egy szobatiszta kutya a lakáson belül jelölgetne, szóval ha esetleg valami viselkedészavar akkor is nagyon ritka, különleges eset lehet.
2013. máj. 3. 12:39
 24/28 anonim ***** válasza:

14.

az én ivaros felnőtt kan kutyám soha nem jelölget a lakásban. amúgy azért is lepontozhattak, mert amikor veszel egy kutyát, akkor azzal számolnod kell, h az alatt a kb 15 év alatt, amíg él, egy csomó változás lesz az életedben, pl teherbe esel és gyereked születik. ezeket bele kell kalkulálni és ezek tudatában kell jkutyát magunkhoz venni. ha mindenkinek elég lenne valami csip-csup indok arra, h megváljon a kutyájától, hát szinte egy se az mellett öregedne meg, aki kölyökkorában elhozta. holott ez volna a cél. sem a jelölgetés sem a vérzés nem olyan probléma, ami miatt meg kellene válni a kutyától. én egyébként nem pontoztalak le

2013. máj. 3. 12:44
 25/28 anonim ***** válasza:
én nem mondtam,hogy probléma,azt írtam,hogy a mi kutyánk nagyon jelölt,lehet,hogy valami viselkedés zavara volt,nem tudom,szobatiszta volt és mégis volt,hogy egy-két csöppet elengedett. nem rosszindulatból írtam,csak ilyen is lehet.
2013. máj. 3. 13:04
 26/28 anonim ***** válasza:

Ha lakásban is jelölget, ott komoly dominanciaproblémák lehetnek.

Ha nem agyonbabusgatod, hanem kutyaként kezeled, akkor ez nem fog előfordulni.

2013. máj. 3. 15:29
 27/28 anonim ***** válasza:
Én agyonbabusgatom a kutyimat mégsem pisil be. Ez egyszerűen nevelés kérdése. Komoly pszichés gondok vannak annál a kutyánál, amelyiknél nem alakul ki szobatisztaság.
2013. máj. 3. 16:51
 28/28 anonim ***** válasza:
ez elág összetett dolog szerintem. én is elkényeztetem az enyémet alapjáraton. gügyögök neki, meg bújok hozzá, meg dögönyözöm éjjel-nappal. de csak akkor, amikor megy minden a maga megszokott medrében. ha valami olyat csinál, amit tiltok, akkkor sose gügyögök, hanem ellentmondást nem tűrően ráparancsolok, h fejezze be, kizárt dolog, h ezt eltűrjem tőle. így akármennyire is agyon van babusgatva, tudja, h hol a helye, ismeri a határokat és már kitapasztalta, h valóban nem lépheti át, mert akkor nem viccelek. ilyen volt pl a lábhágás is. leszokott róla, már eszébe sejut. de ami igaz, az igaz, eleinte újra és újra próbálkozott
2013. máj. 3. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!