Most mit tegyek? Menjen vagy maradjon a kutya?
A kaki pisitől lehet fertőzést kapni, ezért nem ajánlatos.
Én nem tartanám meg, elajándékoznám!
Nekem is van kiskutyám, és éppen babát várok.
Szerintem a macska a veszélyesebb (meg a tengerimalac stb.)a toxoplazmozis miatt.
Sokan kihordják a babát, de ha aggódsz akkor ne simogasd annyit, és moss gyakran kezet! (Én is ezt teszem.)De az a pici kutya már kötődik hozzátok, én sosem tudnám kitenni a szűrét!
Én is terhes vagyok, lassan a III.trimben, és nekünk is van kutyusunk. Semmi probléma nincsen, és nekem nem lett volna szívem megválni tőle, mert imádom.
Minden leletem rendben van, semmi gond. Ő pedig rendesen van féregtelenítve, gondozva!
27 hkm
Ha megkapott minden oltást, gondozva van, akkor nyugodtan meg lehet tartani. Semmi bajod nem lesz tőle. Az alom takarítás a macskáknál veszélyes a Toxoplasma miatt, de ott is, ha a kismama kesztyűben takarít utána és alaposan kezet mos, semmi gond nem lehet, persze, ajánlatos, ha más takarít. De a kutya nem terjeszti a toxoplasmat. Meg gondolom, kezet mosol utána rendesen.
Tényleg ne aggódj emiatt, kérdezz meg bármelyik állatorvost, nődokit, senki nem fogja azt mondani, hogy vállj meg a kutyától.
Amúgy nekünk is kisméretű kutyink, végigkísérte a terhességemet, most a fiammal már jól eljátszanak. Most megint terhes vagyok és eszem ágában nincs megválni tőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!