Terhességgel összefügg, hogy 2 hete folyamatosan fázom?
Nekem is vannak fázósabb napjaim és én sem értem , miért :)
szintén 7 hetes.
Boldog babavárást!
16. hetes vagyok és folyton fázok. 21 fok van a lakásban és én majd szétfagyok. A fürdőszobába vettem egy kis olajradiátort, meg még nem akarok begyújtani a központiba, meg anélkül is 20-21. fok van. A férjemnek melege van, én vacogok. Ez van. Téli paplan + polár takaró, én ezzel takarózom éjszaka, így ki lehet bírni, plusz hosszú ujjú pizsama.
Ja, úgy a 8. héttől kezdtem el fázni. Éjjel 2-3 óra a legrosszabb, akkor vacogok, utána meg melegem van.
Nálam is ez van, és az előző babámmal is így volt. A párom ül pólóban, rajtam meg 2 pulcsi, az egyik kötött, és egy takaró. :)
Öltözz fel úgy, hogy jól érezd magad, nekem a pulcsik szoktak segíteni, más nem. :)
5 hetes kismama
Az megnyugtat, hogy nemcsak én vagyok így, bár tudom ez sem engem, sem titeket nem boldogít. Most is a ebben a melegben:atléta, póló, pulcsi, zokni, hosszú nadrág és pléd van rajtam.
De szerintem én még mindig jobb helyzetben vagyok a fázásommal, mint az akinek melege van. A hideg ellen könnyebb védekezni.
Köszönöm a válaszokat. Egyébként kezdtem azt hinni, hogy valami bajom van. Ha elkezdek fázni, mindenki nézeget, hogy nem vagyok-e lázas, de minden hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!