11/22 anonim válasza:
Fúj, ez így néz ki? Mint a takony :))
Ugyan már megszültem, de én nem találkoztam nyákdugóval, köszi az élményt :D
12/22 A kérdező kommentje:
Pedig esküszöm nem takony:D
2013. ápr. 29. 21:09
13/22 anonim válasza:
Szia!Igen az.Nekem ennél sokkal több volt,kb 10 x ennyi.De szerintem ez is mindenkinél változó.
Nekem is a 39.héten kezdett távozni darabokban és 42.hétre szültem.
Könnyű szülést.
14/22 anonim válasza:
Igen,ez az!Nekem is ennyi volt,és pont ilyen.
39+4 hetesen reggel 8kor távozott,délután 2kor született meg a lányom!Könnyű szülést neked! :)
15/22 anonim válasza:
Szia! Nekem akkora volt,hogy szinte észre sem vettem,ha nem veszem szemügyre a WC papírt...:)tehát mindenkinél változó a mennyiség. Ja és másnap reggel folyt el a magzatvizem és estére lett meg...:). Egyébként gratulálok a babához,vigyázzatok rá,sok egészséget és boldogságot!:)
16/22 anonim válasza:
Bocs az OFF-ért de most megijedtem rendesen tegnap voltam 32 hetes vizsgálaton méhszáj zárt,méhnyak rövidült és este pont ilyen izé távozott belőlem :/
17/22 anonim válasza:
Kedves utolsó! Az tény,hogy a nyákdugó távozása után nem sokkal be szokott indulni a szülés,de ez nem törvényszerű,mint ahogyan előzőekben is írta valaki,hogy már nem is tudom hány hetesen elment a nyákdugó,és mégis a42. héten született a baba. De a jellemzőbb ( legalábbis tapasztalatai szerint ) hogy a távozása után max egy hét. Szerintem beszélj az orvosoddal,mondd el hogy mi van,esetleg nézesd meg magad. De ne izgulj...
18/22 anonim válasza:
Igen,ez az!Nekem 2 "részletben" távozott amúgy 29-30hét körül,aztán 40+2,másnap szültem.Nyugi 16os :-)
19/22 A kérdező kommentje:
És az jelent valamit, hogy nem "véres"?
Egyik válaszoló, most nem tudom hányas voltál, szerintem ezt beszéld meg a dokiddal. Hátha nem is az volt... remélem legalább 1 hónapig egyben maradtok a babáddal:))
Én meg remélem estére a kezemben tarthatom az enyémet:D Bár sajnos nincs rá semmi jel:/
2013. ápr. 30. 08:27
20/22 anonim válasza:
13-mas vagyok nekem véres volt,és nem folyt el a vizem,burkot repesztettek illetve oxit kaptam mert alig volt fájásom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!