Szerintetek ha jó minőségű használt ruhákat babakocsit
stb. veszek a babának jók azok is!? Persze lesznek új
holmik is, de többsége használt lenne!
Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 19:00
1/9 anonim válasza:
Persze hogy jó, nincs azzal semmi baj.
2013. ápr. 29. 19:05
2/9 anonim válasza:
Én szinte csak használt rucikat vettem. Olyan gyorsan kinövik az első méreteket, és ahhoz képest rettentően drágák.Ennyi idő alatt el sem tudják használni a ruhácskákat....
Kocsit újat és jó minőségűt vettem, mert 2 gyereket már ki kellett szolgálnia, és még 1-et tervezünk. Nincs ezzel semmi gond szerintem, miért lenne?
2013. ápr. 29. 19:07
3/9 anonim válasza:
Az én babámnak például egy új ruhája sincs, mivel annyit kaptunk, és elég szépeket, hogy nem vettünk egyet sem. Nem tartom szégyenletesnek, minek dobjak ki pénzt? Hogy vegyek egy 25. kis bodyt? Szerintem felesleges.
2013. ápr. 29. 19:08
4/9 A kérdező kommentje:
Csak úgy kíváncsi voltam a véleményekre. Babakocsiból én is újat szeretnék, mert mi is szeretnék majd még egy vagy két gyerkőcöt.. vmi fajin unisex színűt! Esetleg tudnátok képet küldeni vagy oldalt, hogy nektek milyen babakocsitok van?
2013. ápr. 29. 19:19
5/9 anonim válasza:
tökélete. Nekünk sincs semmi új. Egyedül a kiságyban lévő szivacs, és a korházból hazajövős ruci lesz új :)
2013. ápr. 29. 19:20
6/9 anonim válasza:
Persze hogy jó sőt én szerencsére babakocsiból is használtat vettem mert úgy jártam mint sokan mások pár hó használat után derült ki számomra hogy nem kényelmes nem praktikus bazi nehéz túl nagy stb.
Bár azóta született még 2 babám, mindig használtan vettem a babakocsikat is így nem buktam rajta annyit ha nem vált be az eladásánál se.
2013. ápr. 29. 19:37
7/9 anonim válasza:
A kórházból hazajövő ruha miért külön kategória? Ha belegondolsz, senki nem látja, a baba nem tudja, amikor ráadod, meg ha tudná sem tűnne fel neki, szobatársad ha van, azt nem érdekli....
Nekünk sok "használt" ruha volt, de gyakorlatilag teljesen jó állapotban, vettünk is pár újat, de ha kapsz eleget, nem érdemes.
Nekünk ilyen van. Imádom. Könnyen használható mindenhol, bírja a strapát.
2013. ápr. 30. 06:27
9/9 anonim válasza:
Rengeteg babaruhát kaptam, jó minőségűek, szépek. A babakocsi is használt lesz. Azt olvastam, elgondolkodtató. hogy az a babakocsi ami már kiszolgált 1-2 gyereket, és jó állapotú, valószínűleg nem épp a te babád alatt fog elromlani. Az újnál ugyanúgy benne van a pakliban, hogy elromlik, rosszabb minőségű, vagy nem fogod szeretni, esetleg a babád utálja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!