Megéri használt babakocsit venni a vaterán?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék,jókat is rosszat is.2011. márc. 4. 17:37
1/8 anonim válasza:
Mi vettünk egyet nagyon olcsón, semmi baj nincs vele.
2/8 anonim válasza:
Én 10500 forintért vettem hordozót, sportkocsit, és merev mózest együtt, csak mert nem volt szuperkönnyű kocsi, és nem ismert márka. Imádtuk. 30.000-ért adtam el 1 év múlva. Szóval igen, megéri! :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:)Én most 15 ezerért néztem ami boltba minimum a duplája,és nem mondhatni rá hogy sokat lett volna nyüstölve.Várom még a válaszokat,tapasztalatokat!!!!
2011. márc. 4. 18:38
4/8 anonim válasza:
Én is használtam vettem, semmi baja nem volt. Fele árban megkaptuk, és teljesen jó.
5/8 anonim válasza:
Hasznaltam vettuk a teszveszen, es semmi gond vele. Remelem mi is el tudjuk adni. Mar marcius vegetol nincs is ra szuksegunk. 20 ezerert vettuk, mozes, 2 fele labzsak, italtarto karfa, bevasarlo kosar alul, pelenkazotaska, esovedo, ket iranyu tolokar, leveheto, felfujhato kerekek.
6/8 anonim válasza:
Én is most nézegetek a vaterán meg teszveszen, de a párom nagyon ellenzi... Pedig ki is néztem egyet minden van hozzá és nagyon jó áron. :)
7/8 anonim válasza:
Én ott vettem egy drága kocsit háromnegyed árért és szinte vadonat új!
8/8 anonim válasza:
Mi is vaterán vettük, 100.000 lett volna újan, így 51.000-ért megkaptam, kifogástalan állapotban várja lánykánk érkezését:D Minden van hozzá, hordozó, mózes, sport, lábzsákok, pelenkázó táska, bevásárló rész..szerintem megérte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!