Mire számitsak? A párommal egy éve probálkozunk a babával én 18éves vagyok ő pedig 25. április 5. én kellett volna megjönnie szerintetek van esély rá hogy sikerül? Mert annyi kudarc után már nem tudom mire számitsak!
Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 17:33
21/26 A kérdező kommentje:
mert azt hittem itt vannak normális emberek akik jó tanácsokat adnak esetleg de látom hogy csak bunkók helye van itt
2013. máj. 6. 13:56
23/26 anonim válasza:
Gratulálok Nektek! Annyira izgulok, remélem nekünk is sikerült ebben a hónapban! :))
24/26 anonim válasza:
Nem bunkóság az ami itt megy, csak őszinteség, de látom fáj az igazság. Bizony először a tanulmányaidra illetve arra kellett volna gondolni hogy dolgozz, semmit nem fogsz kapni 38000 ft ot a baba után meg talán valami segélyt ki tudsz majd sírni, és mi lesz ha "apuka" elhagy? Gondoltál már arra is? Meg sem merem kérdezni ő hány éves. Na mindegy is, szerintem neked nem való baba túl fiatal vagy még szinte gyerek.
25/26 A kérdező kommentje:
nem a pénz miatt akarom ezt a gyereket nincs szükségem segélyre a párom jól keres erről ennyit ti nem is tudjátok hogy 18 évesen mennyi mindenen kelett keresztül mennem a hugamat is én neveltem fel úgyhogy nem érdekel a bunkó szövegetek én akoris nagyon örülök a babának feltudom őt nevelni
2013. máj. 7. 18:42
26/26 anonim válasza:
Szerintem elsőnek inkább magadat kéne felnevelni, de majd ha elhagy a párod akkor gondolj vissza erre a fórumra hogy itt nem nagyon támogatták az ötleted. Hidd el egyedülálló anyaként nagyon nehéz lesz, bár ne adja isten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!