Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rá adnád a kéket?

Rá adnád a kéket?

Figyelt kérdés
Ha pl van egy kék cumid amit ajándékba kapsz de nem fiad lesz hanem kislány adnád neki?Vagy világoskék ruha bady persze nem mindenböl csak pár darab
2013. ápr. 29. 11:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%

Most le fognak pontozni.

Én a lányomra nem szeretek kéket adni.Szeretem a rózsaszínt minden mennyiségben,a lilát,fehéret,pirosat.A kéket annyira nem.Cumink nekünk is volt kék de azt maximum éjszakára adtam neki.De hát mindenki más...

2013. ápr. 29. 12:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Persze.

A fiamnak is van sok sárga, piros, zöld holmija.

2013. ápr. 29. 12:35
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ !!
2013. ápr. 29. 12:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Persze. A lányaimnak is volt kék, sőt most 3 évesen a kedvenc színe és mindenből kéket kell vennem...
2013. ápr. 29. 13:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Hat lanyok ez nagyon jo otlet!

Akkor nem is veszek rozsaszin ruhat, mert eloszor fiam szuletett, most meg lanyom lesz!

2013. ápr. 29. 15:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Kéket lányra? Naná! Nem is értem, hogy miért kérdés ez... A rózsaszínt fiúra már inkább egy érdekes kérdés. :)
2013. máj. 1. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!