Milyen gyakran érzitek babátok mozgását? Egy nap nagyon sokszor? 21hkm
Én is nagyon sokat éreztem. :)Most meg már alig mozog:/
38+2 hkm.
Én is 21 hetes vagyok! Szerintem nem nyugtalan,az a jo ha sokat mozog!
Nekem is nagyon aktìv,de csak délutàn és este érzem mert délelőtt mindig úton vagyok! Van olyan hogy kevésbé érzem 1-2 napig,na én akkor gondolom hogy vajon minden ok!
32 hetes vagyok, de napi 15x biztos mozog.
Nem is eúg, inkább teszi a fenekèt ide oda, a egész hasam bele mozog, s a legdurvább mikor kinyomja a fenekét, az egész hasam eldeformálódik, s mint a mesében, egy nagy Pukli lesz lesz a hasamon.
Nálunk teljesen változó, de többnyire nagyon aktív. Van, hogy egész nap mocorog, és van, igaz, hogy ritkábban, amikor éppen hogy bejelentkezik a szokott időben, néha fordul párat és köszöni, jól van. Ma nagyon aktív, ahogy szokta. A 16. héttől érzem én is Őt, már akkor voltak szokásos bejelentkezési időpontjai. Nagyon aktív, sokat mocorog, ma már csuklott is, ha minden igaz. :) Most is nagyon ficereg, miközben írok. :)
Hogy miért ilyen mocorgós, azt nem tudom, szerintem, nincs baja, csak tán tetszik, hogy erre megy neki a reakció egy válaszsimogatás, beszélgetés, kedvenc zene keretein belül. :)
De az csak jó, ha mozog, legalább érzed, és tudod, hogy minden okés. :) És ez a legfontosabb. :)
24 hkm
Ó, én még csak 15+5 hetes vagyok, de annyira várom, hogy érezzem őt! :)
Eddig csak annyit figyeltem meg, hogy néha buborék pukkanásokat hallok, de nem érzem, csak hallom... Ez is lehet a kicsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!