Más is érez így?

Figyelt kérdés
Már csak kb. 2 hét van szülésig, és tegnap nagyon elszomorodtam, hogy utána már nem lesz terhes hasam. Majdnem sírtam is, úgy érzem nagyon hiányozni fog, szeretek várandós lenni. Mindenki mástól meg azt hallom, hogy már alig várják a szülést mint megváltást, ezért most lelkiismeret furdalásom van. ( Azt hozzá tenném, hogy hiába híztam 20 kilót, semmi terhességi tünetem nincs, talán annyi, hogy most kicsit elkezdtem vizesedni, de se csíkok, se derékfájás, se semmi, nyilván ezért én kevésbé megterhelőnek élem meg a genetikámnak köszönhetően.)
2013. ápr. 27. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálam is ugyan ez a helyzet. Es en is felek hogy mi lesz majd. Kivamcsi vagyok olyanok velemenyere aki mar atesett a szulesen.

Imadom ezt az allapotot.

2013. ápr. 27. 11:22
 2/8 A kérdező kommentje:
1-es: örülök a válaszodnak. Akkor ezek szerint nem vagyok érzéketlen, önző UFO, ez mással is előfordul:) Biztos a hormonok is valamilyen hatással vannak erre az érzésre.
2013. ápr. 27. 11:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a magam részéről az utolsó 1 hétben éreztem úgy, hogy bárcsak szülnék már. Szállt lefelé a pocak, hihetetlen helyekre tudott rúgni a baba, az ágyról alig bírtam feltápászkodni stb. Mondjuk én vizesedtem is nagyon. A fiam 3900 grammal született, azért egy ekkora baba tud már kellemetlen perceket okozni. Én is szerettem terhes lenni, de nekem egyáltalán nem hiányzott a hasam szülés után.
2013. ápr. 27. 11:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem most 3200 grammos, de még nem zavar, csak estefelé ha fáradt vagyok, akkor fordul elő,h kicsit nehezebben állok fel a székből. Akkor ahogy gyarapszik még valószínűleg egyre jobban én is eljutok arra a szintre, hogy bárcsak születne már meg?
2013. ápr. 27. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy nálad nem jön el az a pont, hogy bárcsak szülnél már, de a többségnél azért bekövetkezik. Könnyű szülést kívánok! 2. vagyok
2013. ápr. 27. 11:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia! Amiatt aztán miért lenne lelkiismeret furdalásod, mert jól érzed magad így? :) Inkább nekem lehetne, hogy még 26 hetes vagyok, de már alig várom, hogy a kezemben tartsam... közben meg tartok is attól, hogy mi lesz ha megszületik, hiszen minden más lesz, megváltozik az egész életünk.. onnantól már soha nem leszek egyedül...

Szerintem attól is függ, hogy ki mikor kezdi el várni a végét vagy nem várni, hogy milyen maga a terhesség..

Nekem elég nehéz.. lehet emiatt is várom már nagyon, de ettől közben imádom, mert olyan jó, hogy itt van velem biztonságban...

Fogom én még visszasírni a boldog békeidőket :D

2013. ápr. 27. 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:
a nagy iskolás, a kicsi 2 éves, de néha a hasamra teszem a kezem, mintha még lenne (kismama) pocakom :-D imádtam kismama lenni, az összes "kellemetlenebb" dolgokkal együtt, és igen, néha hiányzik a pocak, a rugdosás, de aztán egy szempillantás alatt elfelejtem, amikor a leányzóm fejen rúg a labdával.. :-D
2013. ápr. 27. 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Én már alig várom a legelejétől, hogy megszülessen, mert már várom a kistestvérét, hogy megfoganjon! :)
2013. ápr. 27. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!