Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki a 37. hétben jár mint én,...

Aki a 37. hétben jár mint én, az most mit érez? Görcsök vannak?

Figyelt kérdés
Én már érzem hogy készülődik valami,elég sokat görcsölök,a derekam,a combom is.Van,hogy fél órán keresztül,de ma mióta felkeltem azóta tart.nem erős,csak mintha menstruálnék.Csak úgy tudom ha jósló fájás,akkor elmúlik.Igazi fájás se lehet,mert egyfolytába érzem 1 órája szünet nélkül.Kislányt várok,úgy tudom ők később szoktak kibújni.A kislányom már 3300 g.
2012. dec. 31. 11:09
 1/3 ketteske ***** válasza:
En csak penteken toltom be a 37-et, mult heten volt 2700gr a kisfiam. Nekem eddig meg nem volt se gorcs, se haskemenyedes. Derekam se fajt,szoval nem tudom ebbol mikor lesz szules. En pont ugy tudom, hogy a fiuk szoktak kesobb jonni...
2012. dec. 31. 11:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 37 hetesen nem éreztem semmit,sőt előtte sem.A kislányom 37+2 hetesen született.
2012. dec. 31. 11:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is pénteken töltöm majd a 37. hetet, a héten volt a kisfiam kb. 2700gr :))

Nekem szokott lenni gyakran haskeményedés, néha olyan érzés, mint menszi előtt, de görccsel még nem nagyon találkoztam. Még simán lehet szerintem, hogy 2-3 hétig bentmarad a kisleányzó, ilyenkor már normálisak ezek a jósló szerű fájdalmak :)

2012. dec. 31. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!