35. hétben normálisak a mensi szerű görcsök? Nagyon-nagyon enyhén?
Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 22:33
1/4 A kérdező kommentje:
még annyit, hogy ritkán érzem csak őket, nem rendszeresen, vizsont már egy-két napja felfigyeltem a dlogra. Második baba lesz, az elsőnél ilyesmi ilyenkor nem volt (később se, túlhordtam a babámat, majd sikertelen indítást követően császároztak).
2010. szept. 24. 22:36
2/4 anonim válasza:
Normálisak. Pihenj, amennyi belefér (gondolom nagy tesó nem hagy felhőtlenül), nekem is pont innentől kezdett a "kínlódás", 38-on meg is lett, bár nekem az első is 38-on jött.
3/4 A kérdező kommentje:
én nem bánnám, ha előbb kicsit jönne, mert a nagyobbikat a 42. héten szültem, már nagyon nehéz volt, de azért remélem, még bent marad pár hetet. Pihenni egyébként tényleg nem nagyon tudok. Köszönöm a választ.
2010. szept. 24. 22:46
4/4 anonim válasza:
Én 33. hétben vagyok és hasonló. A dokim azt mondta, hogy napi 3szor 2 magnéziumot szedjek, nehogy hamarabb beinduljon (nekem szúrkált is a hasam). Mióta valóban rendszeresen szedem és nem csak tünetekkor, nem igazán érzem. Kitartást, szerintem szedj TE is magnéziumot 1-2 hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!