Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetesen normálisak az apró...

26 hetesen normálisak az apró alhasi görcsök?

Figyelt kérdés
Enyhe menstruáció szerű "görcseim" vannak az alhasamba.Nem fáj és tényleg enyhe.Nektek volt/van?Mit mondott az orvos?Tegnap óta szedek magnéziumot.A görcsölésre, ami nem jó mit kell érteni pontosan?Az apró kis görcsöket is vagy csak az igazán fájdalmas görcsölést?
2010. nov. 5. 20:05
 1/3 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Szia! Én 28 hetes vagyok, nekem is ugyanez van, enyhe mesis görcsök. Azt olvastam róla hogy a méh húzódik össze, mert gyakorol a szülésre. Olyan mint a jósló, csak sokkal gyengébb.
2010. nov. 5. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Az első gyermekemnél nekem is voltak ilyen alhasi görcseim. Én veszélyeztetett voltam (nem ezért). MagneB6, és sokat pihenjetek! Lábakat fel, és pihenés!
2010. nov. 5. 21:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Pihentem és el is múlt:-) Magnéziumot szedek tegnap óta.
2010. nov. 5. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!