Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hétben járok, a derekam és...

32 hétben járok, a derekam és alhasi tájékon görcsök. Lehet szülni fogok?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 01:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hűha, hát azt még nem nagyon kéne... Magnéziumot szedsz? Vegyél be pluszba, akkor is ha igen! Azt szokták még itt tanácsolni tapasztaltabb kismamák, hogy vegyèl langyos zuhanyt és pihenj. Ha nem múlik, azonnal ügyelet, ha jobb én akkor is bemennék ma az orvoshoz! Vissza tudják tartani, vagy kap tüdőérlelőt, ha nem sikerül. Remélem azóta jobban vagy és csak jósló volt, szurkolok, hogy maradjon még bent a Babád!

Üdv, 29 hkm

2012. aug. 8. 05:46
 2/6 anonim ***** válasza:
8%
Hova szülnél még 32 hetesen? ne türelmetlenkedj, még van 2 hónapod!
2012. aug. 8. 06:22
 3/6 anonim ***** válasza:

második: úgy mondod ezt, mintha ilyen még nem történt volna soha, hogy előbb jön egy baba...

kérdező: remélhetőleg csak jósló, tegnap nekem is volt a fronttól, én 34 vok. a meleg vizes fürdő szokott igazán jót tenni nekem. remélem azóta elmúltak a görcsök

2012. aug. 8. 07:25
 4/6 anonim ***** válasza:
A kerdezo vszinuleg nem szulni akar,hanem megijedt,ami terhesseg alatt normalis,hiszen eleg sokminden elofordulhat. 32.het korul nekem is volt hasonlo,de utana egyszer sem fordult elo.. Vagy talan meg 1-2 alkalommal. Ugyh sztem is joslo volt,ami sajna eleg ijeszto tud lenni a te korodban. Pihenj sokat,de remelhetoleg nem lesz baj. 39+5 hkm
2012. aug. 8. 09:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Kb egy hete én is feltettem ezt a kérdést!Nekem is ugyan ez volt,csak én 30 hetes voltam akkor!Nagyon megijedtem akkor.Letusoltam aznap jó meleg vízben,meg le is feküdtem és amikor felébredtem még rosszabb volt!Gondoltam magamban ha nem múlnak a görcsök éjjelre vagy reggelre akkor bemegyünk az ügyeletre.De hála istennek elmúltak és azóta szerencsére nem fordult elő!31 hkm
2012. aug. 8. 10:43
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a kérdésekre a választ,kaptam szteroidot és a picinek tüdőtágitót,ha esetleg előbb jönne de de folyamatosan vanak alhasa fájások a derekam,a gyomrom ég!jajh már nem joo!!!
2012. aug. 11. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!