Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jól gondolom? Ha a köldököm...

Jól gondolom? Ha a köldököm felett érzem erőteljesebben a babát, lent szemérem tájékon pedig gyengébben, akkor valószínűleg lefelé van a kis buksija? 26 hkm

Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 07:55
 1/8 anonim ***** válasza:
ha jol tudom utolso hetekbe fordul csak be a baba 30-35 körül
2012. jún. 20. 07:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy még nem fordult be véglegesen, még lehet, hogy már most fejvégű. Az én kisfiam is úgy volt tegnap UH, de persze ilyenkor még mozgolódnak sokat. 26+3 hkm
2012. jún. 20. 08:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy ugy fekszik!Én is pár napja voltam Uh-on és a doki azt mondta hogy lent a feje,fent a lába.Pár óra mulva meg már megint lent éreztem a rugásokat!24 hkm
2012. jún. 20. 08:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is általában így érzem: a köldököm felett kitapinthatóan kidugja valamijét (valszeg a feneke az), a köldököm alatt, szemérem tájékon meg kapirgálásokat érzek még mindig, talán a kezével kapirgál.

Nekem ő is, és a fiam is már hamar befordult fejjel lefelé, már a huszonxedik héten. Valóban lehet, hogy mozog, és forog még, én ebből nem veszek észre semmit, és bármikor uh-n vagyok/voltam, mindig fejvégű.

A hasam is olyan lent van végig, emlékszem ez a fiamnál is feltűnt közel 3 éve.

2012. jún. 20. 08:16
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) csak párom nagymamája szülésznő volt hajdanán és nem akartam megbántani, hogy nekem ne magyarázza meg, hogy ilyenkor csak egyféle pozitúrában lehet a babám.. mert hogy szerinte ilyenkor nem érezhetem még ott a lábacskáit.. de hogy mondhat ekkora badarságot, ha két gyereket szült és még ráadásul szülésznőként is dolgozott? ejj, most örülök, hogy nem vagyok egyedül és hogy biztosítottatok, hogy igenis érezhetem.
2012. jún. 20. 08:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet,még van helye forogni...az én első és 2. terhességkor szintén nagyon gyorsan befordultak a babák,most a 3. pici inkább keresztbe van.26hkm
2012. jún. 20. 08:21
 7/8 anonim ***** válasza:
én=nekem
2012. jún. 20. 08:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem pár hete nézték akkor még alul volt a popsija és a köldököm felett volt erősebb. Szóval öklözött. :) Viszont, vasárnap voltam dokinál, ott már beékelődött a feje és ugyanúgy érzem. Szóval lehet bármi. Boldog babavárást!

32 hkm

2012. jún. 20. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!