Erős alhasi görcsök, leszállt has, vajon nem sokára itt az idő?
Figyelt kérdés
Már 5. napja erős alhasi görcseim vannak. Az első nap volt a legfurább mert egyszer csak jött egy görcs és kivert a víz majd a derekam is elkezdett nagyon fájni és utána az egész hasam ez olyan 3-4 alkalommal fordult elő a többi nap csak alhasi görcsök. A múlt éjjel nagyon erősek voltak ezek a görcsök és furcsa nyomást éreztem lefele majd reggel azt vettem észre én is és a nagy mamám is hogy nagyon lent van a hasam. Vajon lassan itt az idő? vagy ez semmit se jelent? 32.hetes kismama2012. aug. 2. 08:57
1/9 anonim válasza:
Szerintem fordulj orvoshoz minél előbb.Nem lenne jó ha ilyen hamar kibújna a baba!Még legalább 5 hétig maradjatok egyben!30 hkm
2/9 anonim válasza:
Szia
Hát 32. hetesen még ne akard, hogy itt legyen az idő. Ez még nagyon korai lenne.
Lehet csak jóslók, de az is lehet, hogy ez már a szülés. Irány a kórház, ahol csinálnak uh-t és ctg-t valamint megnézik a méhszájad. Ha már a szülés, akkor lehet még le tudják állítani infúzióval. De, ha már napok óta tart, akkor tényleg sűrgősen menj orvoshoz!!!
3/9 anonim válasza:
Lassan itt az idő?!32 hetesen?Kicsit korai lenne.Nem gondoltad,hogy felhívod a dokid,védőnőd,esetleg beballagsz a kórházba?5 nap elég hosszú idő,már rég megtehetted volna.2gyerekes+32hkm
4/9 A kérdező kommentje:
Még én sem akarom hogy megszülessen. Ez az első babám és többször is le kellett már állítani csak ez valahogy más most mint a többi volt és nem tudtam mit tegyek mert kedden amúgy is mennem kell ultrahangra és nem tudtam hogy addig várjak e vagy sem.
2012. aug. 2. 09:23
5/9 anonim válasza:
A 3. vagyok.Ne várj!Pláne,ha első gyerek,az ember inkább megy orvoshoz-pont avégett,hogy minden "új"-mint amikor már tapasztaltabb.A kedd még nagyon messze van(5 nap).
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat mindenkinek :)
2012. aug. 2. 09:59
7/9 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál nem komoly baj csak össze szedtem valahol egy fertőzést kaptam Betandin kúpot :) a méhszáj is zárt :) még nem készül sehova a picúr :D
2012. aug. 2. 12:59
8/9 anonim válasza:
A 3. vagyok.Látod,nagyon jól tetted,hogy elmentél.Pont az ilyen-kezeletlen-fertőzések okoznak koraszülést(ebből lesz a felszálló fertőzés,amitől kinyílhat a méhszáj,megrepedhet a burok).Képzeld el,ha még 5 napot vársz!Mielőbbi gyógyulást!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm =) a tanácsokat is köszönöm :)
2012. aug. 2. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!