Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Titeket mivel lepett meg a...

Titeket mivel lepett meg a párotok a szülinapotokon, amikor terhesek voltatok?

Figyelt kérdés

Mivel lepett meg? Legyen az ajándék, vagy program, gesztus, bármi. És hány hetesek voltatok ekkor?

Köszi a válaszokat.

2013. ápr. 26. 15:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én szépen megkértem, hogy szülinapom alkalmából hadd menjünk el még egyszer babamozira, mert annyira jó volt! Éppen 30 hetes leszek. Ja, és nálunk a meglepetés nagyon ritka, általában mindent megbeszélünk előre.
2013. ápr. 26. 16:11
 12/16 anonim ***** válasza:
4 nappal a szülinapom után lett pozitív a tesztem 4 év várakozás után.
2013. ápr. 26. 16:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Megértem a csalódottságod. A szokásos önző, hideg, férfi gondolkodás. Fáradt és neki ez a kikapcsolódás. Nem lehet lelkizni meg utalgatni, nyíltan le kell ültetni és megmondani, amit érzel. "A születésnapomon nem arra vágytam, hogy anyáddal töltsem a napot, míg te itthagysz minket. Találj ki mást, mert ezzel megsértesz." Ennyi. És akkor változtat. Nem duzzogni kell, hanem beszélni!

Amúgy egy csodaszép nyakláncórát kaptam tőle a születésnapomra és egy csokitortát (ami nagy szó, mert vadásznia kellett, inzulinrezisztens vagyok, nem ehetek akármit).

2013. ápr. 26. 17:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Szereny velemenyem szerint hagyd ra, mert ferfiagy.

Neki fel kell dolgoznia,hogy apa lesz es a baratok arra valok, hogy megbeszeljek a dolgokat.

Egesz heten gurizik hat hadd kapcsolodjon mar ki a szerencsetlen.

Hagyj neki egy kis teret, hogy regeneralodjon. Ok nem ugy vannak egy gyerekkel mint mi.

A masodiknal mar nem lesz ilyen. De ez most trauma neki szerintem. Mert ferfiagy.

2013. ápr. 26. 17:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy szoptatós fotelt :)
2013. ápr. 26. 22:24
 16/16 anonim ***** válasza:

13-assal értek egyet. Én semmit se fojtok magamba, mindent megbeszélünk, halad is a kapcsolatunk. Te se ess bele a női hibákba. Pl. hogy csak célozgatsz, és gyűjtöd magadban a problémákat, hogy egy jó nagy robbanás kíséretében egyszerre távozzon, mikor legközelebb összevesztek.

BESZÉLJETEK! :)

2013. ápr. 27. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!