27 hetesen történhet nagyobb fogorvosi beavatkozás (röntgen nélkül)? (Bővebben lent)
Volt már valaki hasonló helyzetben? 27 hetes terhes vagyok, és egy koronáról lenne szó (röntgen felvétel nélkül). A fogorvos, akinél voltam, azt mondta szülés után elég megcsinálni, engem viszont zavar. Ha nem történik röntgen miért nem akarja? Nőgyógyászomat megkérdeztem, szerinte nincs akadálya.
Másik, hogy tanácstalan vagyok, hogy mi van a terhesség alatti fogorvosi költségekkel. Ha jól tudom korona, fogpótlás esetén csak a technikai költségeket kell kifizetni, ennek dacára az "sztk"-s fogorvosomnak hiába mondtam terhes vagyok, 39.000. - Ft.-ért akarja megcsinálni ezt a munkát. Volt már valaki ilyen helyzetben?
Nekem a bölcsességfogamat kellett kihúzni, kaptam érzéstelenítőt, azzal nincs gond, azt lehet. De röntgent nem szabad.
A költségekkel kapcsolatban nincs infóm. Nekem ügyeletre kellett mennem, ott megcsinálták ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!