Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól lehetnek jóslók?...

Mikortól lehetnek jóslók? Milyen érzés volt nektek és honnan tudtátok, hogy az? Nem ijesztő?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez mindenkinél változó.Én 39 hetes vagyok és még nem volt jóslóm.Állítólag menzi görcs szerű érzés, meg bekeményedik a hasad viszont nem rendszeres.Ellentétben az igazi fájásokkal.
2013. ápr. 24. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és a védőnőm szerint 35-36.héttől már normálisnak számítanak.
2013. ápr. 24. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát nekem 20 héttől volt és fájt elégé megijedtem az elsőnél kaptam rá 3szor2 mgb6-ot,de így is volt csak gyengébb.
2013. ápr. 24. 19:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem már a 22.héttől voltak,keményedtem naponta,és volt,hogy menzesz szerű görcs is társult mellé.Napi 3x1,de volt,hogy 3x2 magnerotot szedtem.

A 34.héttől egyre sűrűbben kezdtek jönni a görcsök a keményedés mellé,de akkor még szedtem a magnerotot.A 36.hét óta nem szedem,és most már elég erősek szoktak lenni a görcseim,de sajnos még mindig egyben vagyunk,pedig már nagyon szeretnék megszülni.Nekem nem ijesztő,csak fájdalmas..a nagyon erős görcsöket már eléggé érzem,közben majd belyukad a hátam,meg fáj-feszül odalent mindenem.Úgyhogy engem eléggé megkínoz a jósló minthogy jönnének már az igazi fájások és lennék már túl a szülésen.Már nagyon a kezemben szeretném tartani a kisfiamat :)

38+1 hkm

2013. ápr. 24. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!