Székrekedésem van. Elevitet szedek. A nagydolog után elkezd egy kicsit fájni a hasam. Menzis érzés. Nem görcsöl csak érzem. Elég ijesztő! Nem baj?
Nagywc-zés után nekem is van ilyen érzésem, lehet, hogy az ülő pozícióval an összefüggésben. :)
De nekem csak 1 perc (se), aztán elmúlik.
Viszont a székrekedésre használj valamit nyugodtan, szilvalekvár, magvas joghurt, rengeteg víz, stb.!
9 hetes kismama
:) Köszi! Nekem is utána 1-2 perc múlva elmúlik ez a menzis érzés. Igyekszem sok gyümit enni, de sajna joghurtot nem kívánom... de a szilvalekvárt kipróbálom!
Sok Boldogságot!
szia, nekem az elejen volt szekrekedesem, mar rendszeresen jarok wc-re, erolkodni en sem erolkodtem. es nekem is faj a pocim meg mindig utanna par percig, terhes noknel lasabb a belmozgas, emesztes is lassabb, nyilvan a sok valtozasnak tudhato ez a fajdalom.en este engedek vizet es reggel ehgyomorra iszok amennyit csak birok es almat eszek.
udv.13 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!