Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Székrekedésem van. Elevitet...

Székrekedésem van. Elevitet szedek. A nagydolog után elkezd egy kicsit fájni a hasam. Menzis érzés. Nem görcsöl csak érzem. Elég ijesztő! Nem baj?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok. A wc-n nem erőlködök, mert nem tesz jót elvileg erre mindig figyelek.
2009. febr. 10. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagywc-zés után nekem is van ilyen érzésem, lehet, hogy az ülő pozícióval an összefüggésben. :)

De nekem csak 1 perc (se), aztán elmúlik.

Viszont a székrekedésre használj valamit nyugodtan, szilvalekvár, magvas joghurt, rengeteg víz, stb.!

9 hetes kismama

2009. febr. 10. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 13 hetes vagyok! Hála ég max1.5 hétig volt csak ilyen bajom! Én is Elevitet szedek! Nem attól van ne aggódj! Igaza van az elöttem szólónak rengeteget igyál! És szilva lekvár! Meg ha szereted Sok leves!! Hidd el jó lesz! Meg nekem a sok gyümölcs jót tett! És a reggeli Kv.kell nekem hozzá hogy ne legyen gond! Boldog babavárást!
2009. febr. 10. 17:56
 3/5 A kérdező kommentje:

:) Köszi! Nekem is utána 1-2 perc múlva elmúlik ez a menzis érzés. Igyekszem sok gyümit enni, de sajna joghurtot nem kívánom... de a szilvalekvárt kipróbálom!

Sok Boldogságot!

2009. febr. 10. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha székrekedésed van,az erölködesed sokkal jobban árt a babának,mint a cseppek.Én is 6hetes vok a dokim guttalax-ot ajanlott,minden 3-ik nap lefekves elött,20 cseppet.
2009. febr. 11. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:

szia, nekem az elejen volt szekrekedesem, mar rendszeresen jarok wc-re, erolkodni en sem erolkodtem. es nekem is faj a pocim meg mindig utanna par percig, terhes noknel lasabb a belmozgas, emesztes is lassabb, nyilvan a sok valtozasnak tudhato ez a fajdalom.en este engedek vizet es reggel ehgyomorra iszok amennyit csak birok es almat eszek.

udv.13 hetes

2009. febr. 11. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!