5-6hetes terhes vagyok már megettem 1dbz supraxot,1dbz cedaxot, ezeket a vesémre,1dbz maripen extrát a torkomra, lehet e baja a sok antibiotikumtol a babának?
Szíja!Ne aggódj!tegnap én írtam kérdésedre!Tudod én vagyok az autoimmunos beteg.Szóval nyugi!Van olyan betegtársam aki 20 mg Medról"szteroid" mellet hórdja ki a babáját,és már 27 hetes terhess.Keress egy jó nődokit akitől bármikor bátran bármilyen témba tanácsot tud neked addni!
Én mikor terhes lettem,ami engem is meglepetésként ért,nem terveztük a kicsit.Igy hát nyugodt szível mendtem rötgenre,és szedtem az errős gyógyszereket,mikor kitudodott,hogy baba van a hasamba akkor voltam 5 hetes,és elakartam vetettni,mivel féltem a gyógyszerek mellékhatásaitól,és a rötgen súgárzástól.Doki ellenezte hogy,elvettesem és mondta nyugodjak meg nem lesz baj,hisz ha érte volna babát káróshatás elhalt volna egyből.Voltam a magzat diagnosztikai központba is ahol genetikusok dolgoznak,ott is megnyugtattak.Még azt tudnod kell azt első 4 hétbe a babával vagy is az embiróval nincs az anyának semmi kapcsolata.Szóval nyugi!én már 22 hetes vagyok,és szépen fejlödik a kisfiam:)))Ráadásul én SLE,Immunvasculitiszes,és sicca syndromás is vagyok meg még sórolhatnám!Szóval nyugi nem lesz baj!Szedjél elevitet!Üdv:Zsuzsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!