Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A magnéziumon mire irja ki a...

A magnéziumon mire irja ki a nögyogyász?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 07:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Magnézium izomlazító. Göcsökre kell szedni.

Vannak orvosok akik azt mondják, hogy állandóan kell szedni és mások, hogy csak ha görcsöl valaki.

Èn elsönél rengeteget görcsöltem, de ott is csak akkor vettem be amikor görcösltem.

Másodiknál szinte nem is szedtem.

Túladagolni nem lehet, így szedheted végig.

2013. ápr. 24. 07:29
 2/3 A kérdező kommentje:
nekem semmi görcs semmi nincs, azt sem mondta a doki hogy mire szedjem csak hogy a gravida mellé. Most akkor mi van?
2013. ápr. 24. 07:33
 3/3 anonim ***** válasza:
A magnéziumot nem akkor kell szedni mikor görcsöl az ember hanem a megelőzésére és arra, hogy ne nyíljon ki idő előtt a méhszáj és ne legyen koraszülés esetleg.Én terhessége eleje óta szedtem a 36.hétig.Elvileg addig kell.Ajánlom neked is,mert ártani nem árt,és ki tudja, hogy mikor kezdenél görcsölni vagy nyílni?Üdv:39hkm
2013. ápr. 24. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!