A nőgyógyász szerint 38. hetes vagyok, a kórházi ultrahang szerint viszont 39. hetes!?
Figyelt kérdés
Fogadott szülésznőm bevitt ma ultrahangra, ahol 39 hetesnek ítélték a terhességemet. Másnál is van, volt ilyen eltérő dátum? Ilyenkor mire számíthatok...?#a babám?
2013. ápr. 17. 21:07
1/2 anonim válasza:
Nekem 2 időpontom volt.12.heti uh-nál írtak még egyet az első mellé.
A dátumjaim 11.18 és 11.02..
A lányom 11.12.-én született.Kettő között.
2/2 anonim válasza:
Ilyen későn már semmit nem jelent, csak hogy az átlagos méretnél nagyobb kicsit a babád. 12. hét után már minden baba eltérő ütemben fejlődik, és különböző nagyságot ér el a születésre. Ha 12. heti UH-ig eltérnek a méretek a számított kortól, akkor szoktak terminust módosítani, mert addig viszonylag pontosan lehet következtetni a méretből a baba korára, de utána már minden egyéni, vannak ugye átlagok megadva, de az nem jelent semmit, ez ugyanolyan, mint hogy az átlagos női magasság 168 cm, ehhez képest vannak 150 és 180 cm-s nők is, mindkettő normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!