Mellgyulladás szövődménye? Volt valakinek ilyen?
Első babámat mikor szoptattam, kétszer is begyulladt a bal mellem. Most a másodikat várjuk, 32 hetes kismama vagyok. Néhány hete már van előtejem is, a melleim egyre érzékenyebbek, de a bal mellem jobban, feszesebb is, és érzek benne csomókat. Már melltartót sem nagyon veszek fel, mert a merevítős, kosaras melltartókban szó szerint fájni kezd a bal mellem, már váltottam kényelmesebb kismamamelltartóra. De félek, nincs-e valami komoly baja a mellemnek. Már arra is gondoltam, mi van ha a mellgyulladás szövődményeként maradt ott valami gócpont, elzáródott mirigy, rákos csomó?
Az orvosnak mikor mondtam, csak mosolygott rajta, és azt mondta, ilyenkor úgysem lehet mammográfiára menni, terhesen sem, meg még szoptatás alatt se. Hát nem nyugtatott meg. Volt valakinek ilyen problémája?
És mit lehet tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!