Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Derékfájás, haskeményedés és...

Derékfájás, haskeményedés és a lábaim is annyira fájnak h felállni is alig tudok, mitöl lehet ez? 31+2 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
2%
mitől!!!
2009. szept. 25. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Én 34. hetes vagyok de ezek a tünetek vannak nekem is,nem hajszoltad túl magad,mert én a tegnap egy picit túlzásba vittem a takarítást és este pont ezeket éreztem,meg is ijedtem rendesen.
2009. szept. 25. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:
12%
Tanulj meg írni, mire megszületik a baba, rém cicki lesz ha nem tud neki az anyukája segíteni, mert úgy ír, mint egy elsős.
2009. szept. 25. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Most hogy lehettek már ilyenek?Nemhiszem hogy ez a ti dolgotok lenne hogy éppen hogy ír.Biztosan tisztába van vele.

Amúgy kedves kérdező én 33 hetes kismama vagyok és nekem is már egy ideje tart ez az egész.Még a farcsontom is fáj amikor felülök.De ha belegondolok nekem is inkább akkor jön ki jobban amikor jobban megeröltetem magam.Kitartást és ha teheted pihenj többet!

2009. szept. 25. 22:48
 5/8 anonim ***** válasza:
7%

Ja és KEMÉNYEDÉS.

Miért vagyunk ilyenek?

Egy mondatban 5 hiba?

2009. szept. 25. 22:53
 6/8 anonim ***** válasza:
De most nem helyesírási problémára kérte a segítségeteket hanem kérdezett valamit amire várta volna a választ vagy legalábbis véleményt.Na mindegy én ebbe nem folyok bele.
2009. szept. 25. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:

21:40,te is tanulj meg irni!!

A kérdezőnek:-kicsit többet próbálj meg pihenni!Nekem is igy van,ha többet mozgok,sőt,még nyilalgatok is!

35km

2009. szept. 26. 08:52
 8/8 anonim ***** válasza:
A 8:52-esnek. Így, hosszú í, nyilallgat pedig ll betű, ha már a helyesírásnál tartunk.
2009. szept. 26. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!