40. hetet betöltött kismamák, hogy érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
Én vasárnap töltöttem a 40. hetet, de még mindig semmi előjele, h kiakarna bùjni kislànyom. Még a nyàkdugò se ment el, legalàbbis én nem vettem észre. Görcsölni se görcsölök, séta utàn fàjdogàl a derekam, de ennyi. Babòm is még mindig nagyon fent van. :/
Félek nagyon. Vàrom, hogy végre a kezembe tarthassam, megpuszilhassam, de rettegek a szüléstől. Egyik nap azt kìvànom, h legyek rajta tùl minél előbb, màsik nap meg, hogy inkàbb maradnék terhes örökre. :D
Nemtudom azt se, h mennyi igaz ebből, h könnyű szülésem lesz, mert sokat mozogtam terhesség alatt..?
2013. ápr. 23. 09:32
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, megszületett! :) Pénteken :) 3500 grammal és 54 cm-el. Hétfőn már haza is jöhettünk, minden rendben :)
Akkor szorítok neked, és boldog babázást :)
2013. máj. 1. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!