Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40. hetet betöltött kismamák,...

40. hetet betöltött kismamák, hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Én vasárnap töltöttem a 40. hetet, de még mindig semmi előjele, h kiakarna bùjni kislànyom. Még a nyàkdugò se ment el, legalàbbis én nem vettem észre. Görcsölni se görcsölök, séta utàn fàjdogàl a derekam, de ennyi. Babòm is még mindig nagyon fent van. :/

Félek nagyon. Vàrom, hogy végre a kezembe tarthassam, megpuszilhassam, de rettegek a szüléstől. Egyik nap azt kìvànom, h legyek rajta tùl minél előbb, màsik nap meg, hogy inkàbb maradnék terhes örökre. :D

Nemtudom azt se, h mennyi igaz ebből, h könnyű szülésem lesz, mert sokat mozogtam terhesség alatt..?

2013. ápr. 23. 09:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát én épp nem vagyok terhes, de már szültem néhányat és egyik babámat erősen túlhordtam, ezért jól emlékszem erre az állapotra. (41+6-ra szültem végül)

Szerintem a semmiből is beindulhat, bármikor, ezért a "jelek" léte/nem léte nem igazán számít.

Hogy könnyen szülsz-e majd, az viszont nagyban függ attól, hogy félsz-e, ez sokkal inkább számít, mint hogy mennyit mozogtál.

El kell engedni a görcsösséget, akkor fog könnyen és lazán menni, és persze türelemmel kivárni, míg a kicsid útra készen áll. Ez nem könnyű.

De azért próbáld meg!

Minden jót!

2013. ápr. 23. 09:47
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia! En csutortokon toltom a 40-et es mar en is nagyon kivagyok. Minden nap felkelek es erzem, hogy ma sem megyunk szulni..

Raadasul meg az en babam is nagyon fent van, meg nem illeszkedett be, emiatt sajnos lehet, hogy egy kicsit tovabb fog tartani, de nem szabad felni, mert akkor a szervezeted adrenalint termel ami elnyomja szules megindulasaert felelos oxytocint. Kitartas! Ha gondolod, kivarhatjuk itt egyutt ezt a par napot! :)

2013. ápr. 23. 10:21
 3/11 anonim ***** válasza:
40+1 vagyok, és még mindig semmi jele a szülésnek, nagyon izgulok!
2013. ápr. 23. 11:23
 4/11 A kérdező kommentje:

Én is mindennap ìgy kelek fel, hogy érzem ma sem lesz semmi.

Oké, ha valami van ìrj :)

2013. ápr. 23. 11:28
 5/11 anonim ***** válasza:

teljesen ugyanígy voltam 2 éve az első babámmal, átérzem. :-) Nem tudom magamtól mikor szültem volna meg, nekem akkor 40 hét 5 napnál indítottak, mert cukros voltam és ment fel a vérnyomásom meg vizesedtem is. Nyákdugóm egy magzatvízvizsgálat hatására ment el 40+3-nál. Én is már nagyon túl akartam lenni ugyanakkor iszonyúan féltem a szüléstől.

Szerintem a mozgásnak nincs köze a szülés nehézségéhez/könnyűségéhez, én félidőtől görcsölgettem, így semmit nem mertem mozogni sétán kívül, mégis könnyű szülésem volt. Ez inkább adottságok meg szerencse kérdése.

Egyébként most a másodikkal is így vagyok, hogy egyrészt szülnék már mert már nagyon nehezen bírom, másrészt rettegek. Hiába szültem már, és hiába volt az könnyű. :-)

38+4 hkm

2013. ápr. 23. 13:30
 6/11 anonim ***** válasza:
2-es vagyok! Hogy vagytok kismamak? Jon valakinek a babaja ma? Mensi szerint mara lennek kiirva, uh szerint holnapra! Remelem mostmar elkezdenek kibujni ezek a babak! :)
2013. ápr. 24. 11:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Nálam még mindig nem történt semmi. :/ ma voltam nstn.. Néha görcsölgetek picit, de hamar elmùlik.. Ma vagyok 40+3 napos.. Nekem csak hétfőn kell befeküdjek, ha addig nem bùjik ki a Dràgàm.
2013. ápr. 24. 16:42
 8/11 anonim ***** válasza:

A gorcsolessel en is igy vagyok: neha van egy kicsi aztan semmi.

En Angliaban szulok, itt nem fektetnek be a 42. hetig. Remelem nem huzzuk addig!

Szoritok hogy Hetfoig kibujjon a babad! ;)

2013. ápr. 24. 20:43
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi. :) bìzom benne, h akkor màr hazafele tartunk :D

Én is szorìtok neked. :)

2013. ápr. 25. 08:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

Megszuletett mar a babad? Remelem minden rendben van nalatok!

Nekem vasarnap elfolyt a magzatvizem es mivel sajjos a fajasok nem jottek, ma fekszem be inditasra!

Minden szepet! 2-es

2013. ápr. 30. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!