Tanácsot kérek! Mikor mondjam el a főnökömnek?
Figyelt kérdés
Most vagyok 5 hetes terhes, a 6. héten megyek uh-ra. Ha lát szívhangot, s azt mondja a doki h minden rendben, akkor ugye el kell mennem a védőnőkhöz, akik ismernek és a főnökömet is. Közigazgatásban dolgozom.
Nem tudom mennyi a garancia rá, hogy nem mondják el egyből bárkinek, és jut vissza a főnökömhöz igen hamar.
De én egyébként még korainak tartanám elmondani. (várnék a 12. hétig) de ha eljár a szájuk, akkor már jobb ha tőlem hallja.
Mit csináljak?
2013. ápr. 23. 08:50
11/14 anonim válasza:
minden esetben írásban közöld vele (levél, E-mail)
ha szóban mondod el letagadhatja és másnap felmond neked
am ráérsz még elmenni a védőnőhöz
max kérj pár nap betegszabit, h elkaptál valamit a szomszéd gyerekétől most amúgy is sok a hányásos-hasmenésen vírus :-)
12/14 Lues válasza:
A védőnőhöz tényleg ráérsz még elmenni. Nálam megvolt a szívhang, mindent rendben talált, de akkor is csak a 8. hét körül mondta, hogy mostmár felkereshetem a védőnőt és csináltassak kiskönyvet. Én is paráztam egy kicsit elmenni, mert a suliban, ahol dolgozom, ugye vannak védőnők és előttük akkor nyilvánvalóvá vált. Én személy szerint a sulis védőnővel beszéltem, hogy még nem akarom nagy dobra verni, erre mondta, hogy természetes, nem szól. :D Utána úgy hozta a sors, hogy még a 12. hét előtt el kellett mondanom a főnökömnek a dolgot, mert jöttek a vizsgálatok és nem tudtam máshogy megoldani. Számíthattam a teljes diszkréciójára teljesen addig, míg én úgy nem döntöttem, hogy már el lehet mondani. Ne aggódj szerintem! Bocsi a kisregényért! :)
13/14 anonim válasza:
Sztem egyértelműen várj a 12-ig hétig. Ne mondd el addig senkinek a munkahelyen. A 12. héten meg hivatalosan, papírokkal együtt bejelented. A védőnővel is simán ráérsz addig. Türelem.
14/14 A kérdező kommentje:
Rendben. Várok. köszönöm a válaszokat :)
2013. ápr. 24. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!