Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérzés wc-és közben?

Vérzés wc-és közben?

Figyelt kérdés
23 hetes vagyok es 4 naponta talan ha van szekletem es most a wc papir veres volt!Nagyon!Elegge megijedtem...Egyertelmu hogy a fenekembol jott..Jelenthet bajt vagy ez normalis terhesen?
2013. ápr. 22. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Az erőlködéstől elpattanhatott egy hajszálér. Ez nem okoz bajt a babának. Viszont kezdj vele valamit. Táplálkozz rostosabban, és nagywc előtt kend be a feneked lukát testápolóval, vagy Hemorid kenőccsel (ez aranyér kenőcs)hogy jobban csússzon, ne pattanjon el az ér. Ne várd meg hogy aranyered legyen az erőlködések miatt.
2013. ápr. 22. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
igyál sokat és egyél sok rostosat ahogy előttem is írták. nekem is volt egy székrekedéses időszakom, rengeteg kiló feljött akkor rám...
2013. ápr. 22. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem bírsz a székrekedéssel,akkor egyél szilvalekvárt vagy Tamarine lekvárt, ez lazítja a székletet és rendszeressé teszi( teljesen egészséges összetevőkből van). Nekem ez segített.
2013. ápr. 22. 16:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!Igaz mostanaban kevesebb gyumolcsot ettem,biztos emiatt is lehet akkor..Akkor bekenem magam legkozelebb..
2013. ápr. 22. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!