Klion D100 írt fel a dokim. Most vagyok 27 hetes. Előfordult nálatok enyhe vérzés a kúp használata közben?
Szia. Nekem 36 hetesen volt ez a gyógyszer felírva, de én nem tapasztaltam vérzést. Mennyire véreztél? Nem lehet, hogy egy picit megsértetted a kúppal a hüvelyedet? Elég vacak a formája, én úgy helyeztem be, hogy egy picit megnedvesítettem az ujjamat és a vastagabb végével befelé.
Üdv
Szia! Én is kaptam a terhesség alatt Kliont és nekem is volt kis vérzésem, rózsaszínes folyásom. Én is nagyon megijedtem és bementem a kórházba. Megnéztek ultrahanggal és meg is vizsgáltak, de azt mondták minden rendben van és hogy ettől a kúptól elő szokott fordulni. Úgyhogy ne izgulj, nincs semmi baj, de ha úgy érzed nyugodtnak magad, akkor menj be az ügyeletre.
Boldog babavárást!
Szia!
Én is most használtam és nekem is volt véres/rózsaszínes folyásom. Megijedtem,de a dokim azt mondta normális. :)
Ne félj,nem lesz gond.
Jó egészséget!
Szia!
Én a 31. hetet töltöttem. Nekem felhívta a figyelmemet a doki, hogy éghet tőle a hüvely, illetve a folyást is megváltoztathatja, úgyhogy ne parázzak, ez normális. A kérdés az, hogy ez mennyire erősen jelentkezhet. Én most tartok a 2. kúpnál, még semmi extra, de hát még van 8 :))
Valahol azt olvastam, hogy inkább nézzék az embert a terhesség alatt hisztis tyúknak, minthogy valami tényleges probléma legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!