Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pecsételő vérzés lehet a...

Pecsételő vérzés lehet a Canesten kúp használata után 2 nappal vagy ez más?

Figyelt kérdés
Lányok már egyszer írtam, de nem igazán kaptam válaszokat. a cilusom második felében használtam Canesten kúpot 3 napig, mert sok fehér folyásom volt néha darabos( ugye az egy kúra. Majd rá két napra volt piros pecsételő vérzésem két napig, majd harmadik nap egy enyhe barnázás, de csak pár csepp!! Ez lehet a Canesten kitolódott hatása, vagy esetleg egy beágyazódási tünet?,Már rég szeretnénk babát, és most bizonytalan vagyok!!
2009. okt. 21. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a Canestentől nem lehet ilyen.
2009. okt. 21. 17:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, akkor talán reménykedhetek:) csak halkan
2009. okt. 21. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy jártam. Mi is babára "gyúrunk", de nekem a ciklus első felében volt szükségem 3 napos Canesten kúrára. Én a kúra közben tapasztaltam néhány csepp barnás-véres valamit. Nagyon kicsi volt a mennyisége és engem is nagyon meglepett. Nincs görbéd? szívesen megnézném, abból talán tudnék következtetni valamire. Drukkolok Neked!
2009. okt. 21. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!