Akinek problémamentes terhessége volt/van, hányadik héten hagytátok/hagyjátok majd abba a munkát?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 14:32
21/30 anonim válasza:
36 hét 2 naposan még dolgoztam, 38 hét 4 naposan már szültem.
Irodai ülőmunka, kocsival jártam 10 perc az út.
Most várjuk a másodikat, itthon vagyok végig, mert GYED-en vagyok a naggyal.
22/30 anonim válasza:
Én házvezetőnő vagyok, 23+4 hetes várandós. 32. hétig szeretnék/szerettem volna dolgozni, de elkezdődött a keményedés rendesen, így kedden amikor megyek a nőgyógyászhoz, megkérdezem hogy így is dolgozhatok-e még. Mondjuk a helyettesem nincs még meg, az is legalább 3-4 hét mire "betanítom", stb.,
23/30 anonim válasza:
Az első babámmal 36. hétig dolgoztam, utána már TGYÁS-on voltam, de irodai munka, szóval tudtam volna tovább is.
Most a második babánál nem lesz meló, mert még a naggyal itthon vagyok GYES-en.
24/30 anonim válasza:
33 hetes vagyok.
A 38. hétig tervezem, hogy dolgozni fogok.
Irodai munka + irodák takarítása.
25/30 anonim válasza:
7. héttöl táppénzre mentem. A nagyobbnak pont sok dolog közbejött, vele kellett sokat foglalkoznom, (pl iskolacsipegetés) úgyhogy kb ahogy megtudtam nem dolgoztam. Nagyon jó, nincs stressz és kapkodás. Persze azóta veszélyeztetett lettem...
26/30 anonim válasza:
35. hétig problémamentes voltam, amikor munkába menet közben reggel még bementem az aktuális vérvételre és bent fogtak a kórházban.
27/30 anonim válasza:
32 hetes koromig dolgoztam :D Most itthon pihenek!
28/30 anonim válasza:
Az a nem normális,hogy 3 évig fizeti egy állam az otthon létet....
29/30 anonim válasza:
15-ös vagyok. Végül 34 hetesen bekerültem kórházba szülésvisszatartásra, most engedtek ki, már nem megyek vissza. Ma vagyok 35 hetes. Ember tervez, Isten végez. :) (Eddig problémamentes volt a terhességem.)
30/30 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös! Mi volt a baj? Most már jól vagy? Ettől a héttől én is táppénzre kényszerültem görcsölés miatt, sajnos. Pedig 33-34. hétig akartam még dolgozni. De a baba fontosabb! Most vagyok 30 hetes.
2013. máj. 23. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!