Akinek problémamentes terhessége volt/van, hányadik héten hagytátok/hagyjátok majd abba a munkát?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 14:32
11/30 anonim válasza:
Az Ausztraliasnak: az angliai vagyok...nalad meg rosszabb a helyzet, mint nalunk. Itt is max egy ev van, de 39 hetet a leallastol fizetnek. Most 130 font korul, 200 kabe a minimalber. (Mind a ketto hetente ertendo) Tb sincs? akkor olyan, mint amcsi? borzaszto. Itt van tb, amit ugye a fizubol vonnak. Akkor nalatok mennyibe kerulnek a vizsgalatok, az uh, meg a szules. Itt ezek mind ingyen vannak, de csak 2 uh van, dokinak nem szokas fizetni. Bocsanat az offert, csak erdekesseg keppen erdekel.
12/30 anonim válasza:
Én a 30. hétig dolgoztam, szakácsként, napi 8 órában. A végén már éreztem, hogy elég is lesz, de addig nem volt semmi gond. :)
13/30 anonim válasza:
32.hétig dolgoztam,de csupán azért mert a főnököm nem akart foglalkoztatni tovább.Akkor én üzenem az angliainak és az ausztrálnak,hogy itt a szomszédban Irországban meg 5,5hónap a szülési szabi és ebbe beleszámoljak azt is ha hamarabb mész el munkából:)
14/30 anonim válasza:
En is Ausztraliaban elek, es addig fogok dolgozni amig csak birok. Lehet 37-38. hetig. Nekunk itt van ami tamogatva van az orvosi ellatasban, azert nem kell fizetni, de ezek az UH-k sajnos penzbe kerultek eddig (100-200 AUD UH-nkent). En olyan orvoshoz jarok ahol nem kell viszont fizetni es a korhazert sem, mert nem maganba jarok. Igaz igy jut a par ora varakozas de ez van. Az, hogy hogy fogok kijonni a tamogatasokbol amig nem tudok dolgozni az aggaszt, ezert probalok most felretenni amennyit csak lehet. Parom fizetese sajnos nem lesz eleg, de talan a plusz becsurgo tamogatasokbol kihuzzuk valahogy.
15/30 anonim válasza:
36. hétig szeretnék dolgozni, remélem, bírni is fogom. Eddig minden jel arra mutat. 30 hkm
16/30 anonim válasza:
Ausztráliának, Angliának! Én Hollandiában élek már nem dolgozok 32 hetes vagyok eredetileg ugy volt a 34 hétig dolgozok de lebetegedtem így abba hagytam.( 34 hétben kötelező abba hagyni a munkát) de nálatok még jobb mert otthon tudtok maradni a babával.. Mert itt 34 héttől 40 ig kifizetik és utána még 2 és fél hónap az amire fizetnek de az sem rendes szülésszabadság mert ugyan ezt kapják akik huzamosabb ideig betegek. ez a kb 4 hónap amire jár pénz és otthon tudsz lenni a babával kemény 2 és fél hónapot ha szerencsés vagy hamarabb szülsz 2 héttel és akkor akár 3 hónapot is, utána vissza munka... szerintem ez nem normális itt amit csinálnak. Én pl megbeszéltem a munkáltatómmal ,hogy nekem ez nem normális szóval én szülési szabadság után elmegyek munkanélkülire amivel még 4 hónapot nyerek ... szóval én is 7 hónapot tudok itthon maradni a babával. de így ,hogy munkanélkülire is el megyek... szóval elégé rossz de sztem egy éves koráig itthon leszek vele mert várnak vissza a céghez és úgy jöttem el ,hogy egy évet leszek a babával.Szóval úgy tűnik Magyarországon van jobb dolguk azoknak akik gyesen vannak vagy táppénzen. szóval nálam se jobb a helyzet További jó babavárást és könnyű szülést!!!
17/30 anonim válasza:
( jah itt szerencsére van tb de ha nem eleget fizetsz nem cserélsz extra csomagra még a szülés előtt akkor késöbb jön a csekk)
18/30 anonim válasza:
Gyorsétteremben dolgoztam, nemrég hagytam abba 26 hetesen.
19/30 krisztivan válasza:
7.hónapot végig dolgoztam.8.-tól maradtam otthon
20/30 anonim válasza:
Kozmetikus vagyok, a 38. hétig dolgoztam. Csak arctisztítást nem csináltam a vége felé, mert a hasamtól nem értem el már a vendéget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!