Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baba keresztben is feküdhet...

A baba keresztben is feküdhet a hasban?

Figyelt kérdés

Elnézést, ha buta a kérdésem. De arra lennék kiváncsi, hogy a baba csak far- vagy fejfekvésű lehet, vagy keresztben is lehet a pocakban? Pár napja, kb egy hete a hasam jobb oldala fájogat, és néha kerek dudor van rajta, miközben a másik oldalon nincs. És sok mocorgást is érzek ugyanitt, van hogy a két oldalamon egyszerre rúg, vagy nem tudom mit csinál, ugrik egy nagyot. Sokszor feküdni sem tudok a jobb oldalamon, mert érzem hogy fáj, kellemetlen, nyomódik. 18 héten még medence fekvésű volt, elmozdult volna azóta? Mert a hasam alján is sokszor érzek nagy rúgásokat, viszont ezt a hasam jobb oldalán tapasztalt dolgokat nem nagyon tudom hova tenni. 26 hetes vagyok, a babám 32cm és 1kg, valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy keresztben feküdne, nagynak találom hozzá. De akkor mégis melyik részét érezhetem oldalt?

Köszönöm a válaszokat, véleményeket.

2013. ápr. 22. 10:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A babak sokat mozognak.Amig van helyuk akar naponta tobbszor is megfordulnak,bukfenceznek.
2013. ápr. 22. 15:19
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 28. héttől pontosan ugyanígy volt, ahogy leírtad. Jobb oldalon állandóan mocorgott, bal oldalon semmi. Én is úgy gondoltam, hogy a buksija lehet, mindig simogattam ha odanyomta... Aztán voltunk ultrahangon és kiderült, hogy a feneke :D. Közben eltelt 3 hét, de ha minden igaz, most is hasonlóan fekszik, csak kicsit kevésbé keresztben: feneke jobb oldalt fent, buksija bal oldalt lent, de azt alig érzem.

Szóval a fenekével nyomkod állandóan és úgy tűnik szereti ha simogatom. :)

31 hetes kismama

2013. ápr. 22. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!